|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2005
|
![]() siemano mam sprawe bowiem nie wiem gdzie sa jakies fajne tomby ale z expem dla 30 knigta skille 73/73 eq crus helmet c-armor k-legi gs fs c-shield przeczytalem poradnik na temat ankh ale tam malo co o tombach szukam takiego miejsca gdzie beda ghule mumie i szkielety czyli cos dla mnie wiecie crypt shamblery jada bardzo duzo z life drain z lapy tez troche i nie wesolo bedzie jak na vampa trafie xD prosze o odpowiedz ;p
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: N.W.N.W.M.P/ANKH
Stan: Aktywny gracz
Imię: Araxiz De'rio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Angels of Revenge
Świat: PA"ndoria
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja mógłbym ci wskazać wejście ale to by był QS niestety
![]() MOge ci tylko powiedzieć że żeby wejść do jednego trzeba znaleźć takie jakby pola smoły. Tam trzeba kopać kratka po kratce łopatą po około 5x na jedną kratkę (Ja tak znalazłem wejście do trzech). Jeśli zagada jakiś admin (albo wyślesz mu prv msg)i powie że można to dam screeny z pierwszego piętra tego tomba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2005
|
![]() hehe o to sie nie martw wiem gdzie to jest tylko musialbym miec resp obadany a niestety nie mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: N.W.N.W.M.P/ANKH
Imię: Araxiz De'rio
Gildia: Angels of Revenge
Świat: PA"ndoria
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() sry za double post ale coś mam z netem
![]() Ostatnio edytowany przez Darius - 11-01-2006 o 19:06. Powód: lagg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Poznań
Profesja: Druid
Świat: Aurea
Poziom: 28
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() są na wschód od ankh.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Tutaj sa pokazane wejscia do wszystkich tomb. Poprobuj expic w kazdej. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() tomby to jest qs spooling .... Bo kazda tomba to jest czesc quastu a ty sie nie wywyzszaj ze masz pacc ja mam pacc na 120 dni jeszcze a na arenie dla pacc expilem moze 3 dnie a wiec Sie nie wywyzszaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() myslisz ze masz pacc to jestes lepszy buahahha znam 1000 osob które sa odciebie 2 razy lepse a sa facc powiem tak o tombach pordniki sa ![]() ![]() na zielono masz tomby szukaj
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
|
![]() moze nie podpowiedz ale niemozna !!!! a pacc kupilem only na blokowanie jak nie wiesz to ci powiem ze katedra to chyba najlepsze miejsce dla knighta do 40 lvl
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
![]() ![]() |
![]() poisoner ty wez lepiej sobie usun konto i nic nie pisz bo taki kretyn z ciebie jest ze glowa mala [ mowie o caloksztalcie ]
ja polecam dla ciebie ruiny na wschod od miasta, multum gulakow a co za tym idzie multum gp's |
![]() |
![]() |