|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() słuchajcie.
od 3 postaci / serwerów wstecz grałem knightem, teraz zrobiłem pala na kyrze, jak narazie gra sie do dupy (ale każdym voc bo nowy serv...) mimo wszystko gdy pomyśle o tamtych knightach to mnie sentymenty biorą. Nie chce przeżucać sie na knighta jak sie dorobie lvl i skili więc pytam: co byście zrobili na moim miejscu. 2. Co lepsze na takim servie dotąd walczyłem tylko swordem, i wydaje się on ciekawy, na kyrze bsa można kupić już za 25k, ale ma troche mały atk, gs waży prawie 200 oz. natomiast fire axe jeszcze nawet u nas niema a jak będzie to będzie stało 60k~, za to axe mają dobry atk,są lekkie, a taka różnica defa to prawie nic
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
![]() |
![]() ja na twoim miejscu grał bym taką profesią jaką lubie najbadziej ja najbardziej lubie Sorców dlatego gram nim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() graj tym czym lubisz... a co do broni to mozesz wybrac jeszcze cluby
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Imię: nie wiem :P
Profesja: Knight
Gildia: Daark
Świat: Berylia
Poziom: 31
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
jesli dla ciebie to nic to respect dla tego pana w rozowym sweterku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() -podalbys levele poprzednich postaci - warto wiedziec czy ma sie do czynienia z kims znudzonym knightem czy z gosciem ktory po raz 4 bedzie robil 20 lev na kolejnym swiecie.
-przemysl to, czy odpowiada ci styl gry palka -ze wzgledu na sprzet ( koszty ) na pewno bedzie ci sie gralo znacznie latwiej palkiem, wiekszosc zdobyczy z questow zamienisz na gotowke a koszty expienia beda porownywalne jesli nie nizsze. Jesli dodatkowo masz pacc to masz naprawde duzo mozliwosci wyboru miejsca expienia. Podsumowujac: jesli jestes zdecydowany co do pozostania na Kyrze nie rob nowej postaci. Gra palkiem jest naprawde przyjemna.