|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Używanie przycisku szukaj mnie nie zadowoliło więc pytam gdzie znajdują się tomby ale, prosiłbym o podanie dokladnego miejsca a nie zaznaczania kolem lub innym znacznikiem obejmującym duży obszar. Ja wymagam mapy z kropką: małą, elegancka i dokładna. Prosiłbym najbardziej o 2 tomby ten na zachód i wschód od ankrahmun.
![]() EDIT: Ludzie co sie uparliscie na te mapy z poradnika. Przekopałem wzystko i tylko scaraby wychodziły. Myślisz że nie znam działu poradniki?? Mówiłem że prosiłbym o coś dokładniejszego bo szukanie według tej mapki to jak szukanie igły w stogu siana. Myślisz że jak podasz gdzie są tomby to bedzie quest spoling??? To tak jak bym ci powiedział że pod pustynią znajduje się quest. Chyba wiesz jaki. Ostatnio edytowany przez Rookslayer of Dolera - 19-01-2006 o 08:18. Powód: Musze cos odpowiedziec |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 42+
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Cytuj:
Nie pokazałes na tej Mapce jeszcze jednej piątej kopalni larv i scarabów...:/ Ostatnio edytowany przez Raynold - 15-01-2006 o 08:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() Cytuj:
Cytuj: