|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Początkujący
Imię: alfae alend
Profesja: Knight
Gildia: teraz polska
Świat: valoria
Poziom: 12
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() czy moge expic na dwarfach soliderach na 11 levl skile 44/44 , 2 mag i eq:
solider helmet,scale armor,clerical mace,dwarwen shield,chain legs , leather boots..????? prosze o odpowiedz czy dam rade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Nie. Z takim eq i skillami nie dasz rady. Zeby masowo expic na soldierach potrzeba by 55/55 i lepsze eq. Jezeli chodzi ci o solówke z jednym to... moze sie udac, szczerze to nie wiem czy tym clerical mace bedziesz mu wiecej zadawal niz on tobie.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() To naczym moge expic ???? oprocz dwarfow i rotow ????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ricky Norek
Gildia: Troll Giants Academy
Świat: Valoria
Poziom: 20
Skille: 60/57
Poziom mag.: 3
|
![]() Nie dasz rady. Chyba ze z IHami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() na zamku jest cieniuchny exp.
Mozesz expic na: minoskach (folda) roty (kopalnie, fibula, venore) dwarfy (kopalnie) swamp trolle (venore) Orki (venore, thais) hmmm i to chyba wszystko ( najlepsze sa roty na fibuli z tego wszystkiego aczkolwiek klucz kosztuje 800 gp)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() o_O""""
Jak to nie da zabić?-.- Zabić go mozesz bez problemu, co prawda, hunt byłby nieopłacalny.. ale dwarfy soldiery.. niektórzy z tymi skillami i IHami zabijają cyklopy...>.<"" Edit: Pamietam, jak miałem gorsze skille.. (41/39) i przechodząc koło dwarf bridge'a, rozwalałem je.. z małą stratą HP.. podobnie z walkiriami(pojedyncze sztuki;P.. ale POKONYWAŁEM)...
MOJE CELE NA FORUM: [x]mieć wazon [x]mieć sexy wazon [ ]mieć super sexy wazon [ ]2 posty Ostatnio edytowany przez MATI9630 - 14-01-2006 o 10:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cieniuchy O.o Zamek to idealne miejsce żeby podexpić(tymbardziej jeśli jesteś obywatelem AB ) Dla osób 11-20 lvl. Tylko że czasami jest tam naprwadę duży resp,dlatego trzeba wziąść z 2 gfb na początek,i potreń do 55/55 to nie boli i nic nie kosztuje ![]() Ewentualnie Fibula,jeśli jesteś w thais.JAśli jesteś sam,to duży exp,no i lootbag też niezły.Tylko uwaga na ds'a A Soldka zabijesz lajcik,od skilli 50-55 z war hammerem,albo d hammer i wmiare dobra tarcza,możesz tam lajcik expić,tylko weź ihy,albo uhy.Bo 4 mlvl wskakuje mniej więcej na 45-55 skillu, I nie róbcie mu wody z mózgu -.-
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 14-01-2006 o 12:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() hmm... Ja bym na twoim miejscu podciągną skile do 50 i ten 3 mlv zrobił. Potem idź kase zbierać. Polecił bym ci Zamek obok Ab.Jeżeli zależy ci na szybkim expie to idz na waspy (są one po drodze jak sie idzie na zamek z ab w takiej jaskini jakby).Podczas jednego przejścia przez nie możesz zgarnąć nawet 1 k expa.To tyle ode mnie.Oczywiście zależy od tego jakie miasto wybrałeś i jakie expowisko jest w miarę blisko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z tego co wiem to klucz na fibule kosztuje 2k ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() chrzanisz. ostatnio kupowalem i kosztuje 800 gp
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ja wybralem miasto ab , poniwaz dosyc blisko na dwarfy i zaraz obok zamek Dzieki za komenty..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() zrób skille do 60/60 szybko się robi a potem na soldy szybki exp będzie zrobisz z 20 lvl zrób 70/70 i na scaraby i cyce zrobisz 30 lvl dobijesz do 77/77 i spokojnie na guardach szybki exp.
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() HAHA wczoraj bylem na soliderach i daje sobie rade
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ~Arthas~
Dzieki za slowa otuchy ale watpie ze zrobie 55/55 juz cholernie sie nudze :/:/:/ a z 4 mlevelem to troche poczekam bo najpierw musze 3 zrobic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez alfae alend - 15-01-2006 o 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Kazordoon
Imię: Dominus Wielki
Gildia: -Brak-
Świat: Harmonia
Poziom: 13
Skille: 47/46
|
![]() Moja rada taka... Zalej pan robaka ;P Ale ze skillami 55/55 i plecakiem ih/uh to mozesz nawet cyce solowac... Tylko zalatw sobie przynajmniej drag hammera, p-set, dark/steel helmet i drag shielda... Wtedy powinno pojsc latwo... I niech moc bedzie z tobą ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Nieradze mu tam gdzie roty Jest ds... A final wiadomo jaki
Oh aH... Ostatnio edytowany przez Palek Demon - 15-01-2006 o 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Serii The Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dragon Order
Świat: Lunara
Poziom: 42
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmmmmm, pamiętam jak ja miałem 8lvl i skile 40/40 eq- dark armor, plate legs, dark helmet, guardian shield, dragon hammer, scarf..... to spokojnie expilem sobie na ghoust landzie na Ghulah..... xp swietne.. Pamiętam że rano miałem 8lvl a wieczorem nastepnego dnia juz 15, oczywiście w bp miałem pare zapasowych ihow....
![]() ![]() ![]() odpuście sobie róznego rodzaje dwarfy, i spróbujcie na nieumarlakach ![]() |
![]() |
![]() |