|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Shatan nie gorączkuj się tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Niedawno bylo o tym glosno. Update bedzie w czerwcu a jakie beda nowe potworki i broni to chyba nikt nie wie za wyjatkiem cipow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() update bedzie w tym miesiacu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam nadzieję że dadzą jakies nowe bronie dystansowe
![]() Troche za malo broni jest w dystance ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() powiedzmy potrujna kusza :rolleyes: wedlug mnie powinny byc wybuchowe i trujace bolty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .............. Tez jestem palkiem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Raczej juz za bardzo niedlugo bo wnioskujac po dzisiejszych lagach to stawiaja testserwer ktory jest zawsze niedlugo przed update (ostatnio chyba 6-8dni)
;] mam troche doswiadczenia ... Wroze z lagow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Hehe...skoro gadamy o tym co kto by chcial to i ja sie dolacze
![]() ![]() Czekamy na update ![]() ---------- Wulkan of the druid ->Julera -> 18lvl i 25 mlvl (i rosna)
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() @up
Druidzi nie sa stworzeni do bijatyk... zyja w harmonii i spokoju ^^ watpie aby byly SD'ki dla druidow... @temat Nom update bedzie w tym miechu. Oby bylo wiecej dist broni no i wiecej slabszych, lecz dobrze lootujacych (czy jak to sie tam pisze) potworkow ![]() @Matheus (czy jak ci tam) Ok moze troszku przesadzilem ale domki dla FACC powinny byc albo przynajmniej jakies osiedla mieszkaniowe z 6kratkami max na domek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() ja bym chcial zeby gs wolniej biegal i zeby byloduzo wiecej itemów i potworów
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() LOL!!! BIG ROTFL&LOL, LUDZISKA!!!
1.Takich tematow byly tysiace-qrde przeciez jakbysmy cos wiedzieli, to bysmy powiedzieli, nie??? 2.Palek jest dopbry taki jaki jest-co wy chcecie? Uzbierajcie se backpack powerboltow i wtedy narzekajcie... Jego trening jest czynnikiem balansujacym profesje-gdyby i on mial bron distowa z atakiem 5 i automatycznie podnoszaca sie, to przeciez on by byl za dobry bo w kilka dni moglby se nabic 70+ dista... 3.Taa i jeszcze zeby demony byly dla facc, zeby mialy 5 hp i zeby wprowadzili stworki wyrzucajace za kazdym razem MLSa, stonecuttera i thunder hammer, a majace 1 hp i jeszcze dajace 5000000000 exp, no nie? Tibia jest dobra jaka jest, update wprowadzaja, zeby byla bardziej urozmaicona...A wy chcecie zeby byla prosta jak drut... Eee tam szkoda slow... @down-i uwierz mi ja nie bede tesknil...Zobaczylem 2 twoje posty dzisiaj...I zbyt przyjaznie mnie one nie nastroily...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() lol nie ma sie z czego cieszysz nowy udpade? nowe bronie i potworki?to bez sensu i tak pewnie dla pacc bedzie
medatorzy sa nienormalni bo zabrali mi posty z 114 na 95!!rezygnuje z tego forum ide na inne forum o inne grze Residennt Evil zegnam tych co zabierali mi posty i zycze wam zebyscie sie udlawili !!!
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() UPDATE musi byc hocby poto zebysmy sie podniecali
![]() ![]() A czemu palek nie mial by byc dobry:evil: pewnie i tak wiekszosc nOObuw hodzilaby ze skilami 40/40 ![]() Wedlug mnie to swietny temat zeby cwiczyc wyobraznie ![]() ![]() UPDATY beda do konca TIBI ZAWSZE JEST FAJNIE CZEKAC NA TO CO NOWEGO BEDZIE W TIBI ![]() ![]() ![]() ![]() ............... Musze konczyc jestem wpieniony ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() kiedy, ach kiedy...
a co byłoby zajebiste to: wiecej potworów na poziomie Huntera, zwiększona ilość potwrkuw na summon (wogule i na raz) I JAKIEŚ NAJAZDY NA MIASTA (sami sobie to wyobrzcie jak ni stad ni z owad do Carlin z każdej strony leci tamtejszy ulepszony naturalny resp np. z zachodu DS, mumie i necro, ze wschodu Hunter i GS/Dragon, z północy orc riderzy, a z poludnia jacys nowi powiedzmy wodni jezdcy jak myrmidony w WarCraft) to byłoby coś.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zarabisty pomysl z tymi najazdami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
![]() Na tibianews jest napisane ze beda nowe tereny w okolicach daramy i nowe typy potworów ( skarabeusz ) ale sa to tylko przypuszczenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Fajnie że będzie update ale jescze będzei super kiedy po update nie będzie już pisać IP Blocking 30 min
![]() ------------------------------------------------------------------------ Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() mi nigdy tak nie pisalo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() Ja bym chaiał zeby powstały jakies nowe krainy albo wyspy nie tylko dla pacc, jakies nowe bronie i potworki, lepiej wygladające czary i co najwarzniejsze zbudowali boisko do piłki
![]() |
![]() |
![]() |