|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() siemka temat troszke przewrotny ale chodzi mi o takie cos.Mam zamiar ulatwic sobie zycie mojego knighta na mainie i zrobic sobie druga postac na tym serwerze a mianowicie druida aby mi robil runy.Knightem mam zamiar grac caly czas a druidem tylko do robienia runek.Otoz moje pytania sa nastepujace.Po pierwsze na jakim lvl mozna zaczac robic UH i ile czasu zajmuje robienie bp ,nastepnie czy jesli knightem poloze na ziemi np 5 k (oczywiscie w pewnym miejscu) i zaloguje sie druidkiem to bedzie dalej ta kasa?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() razem na runki stracisz z 6h a lapiej bylo by przez ten czas robic tylko bp uh-ów. A co do tej kasy jak juz masz te 5k to mozesz dac kumplowi, ale pomysl majac 5k - 5000gp czy zbawi cie to 15gp na parcela ?, a zawsze pewnosc wieksza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() 8)
11 lvl, 11 mlvl 1 uh = 100 mp druid bez promocji robi bp uhów w 3h 20 min. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Druid może robić uhy na 11 lvl'u, plecak robi sie 3 h 20 min. Jeżeli położyzs kase na ziemi i logniesz druida to ta kase bedzie tam dopoki ktos inny jej nie weźmie ;P. Jak jeszcze grałem w tibie to miałem dwóch taki druidów do robienia uh i sorca do sd ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() zależy jeszcze gdzie tą kase połozysz bo jak ukryjesz ją pod jakimś krzakiem tak jak ja robie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Wrocek
![]() |
![]() Heh ja też zrobiłem sobie druida do robienia UH, a grałem wcześniej palkiem....
I gdy tak expiłem bo chciałem nabić 11lvl, to postać druida spodobała mi się bardziej niż palka ![]() A więc teraz gram druidem a palladyna odstawiłem na bok ![]() A tak do tematu to dobry pomysł mieć własnego UH makera ![]()