|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak wszyscy wiedzą umieszczenie w opisie swojej postaci linku do strony innego niż te supportowane przez Tibia.com tj. tibia.pl, tibianews.net itd. jest zabronione. Wielu graczy ucierpiało na tym, gdyż chcieliby pochwalić się swoimi screenami i do tej pory umieszczali link do swojego albumu np. w systemie albumów photobucket.com. Mój pomysł dla zaistnienia Tibia.pl jeszcze bardziej wsród maniaków Tibii (nawet z innych krajów!) miałby dotyczyć iż Tibia.pl mogłaby wykupić jakiś serwer i objąć go domenką www.tibia.pl/albums (lub coś takiego) i umieszczenia na nim systemu albumów np. takiego jak na photobucket.com.
Co Tibia.pl miałaby z tego? Wieść o tej wspaniałej opcji rozniosłaby się dość szybko, jeśli użytkownik mógłby używać innego języka niż polskiego, np. używanego jako podstawowy język Tibii angielskiego! Wtedy Tibia.pl ze względu na dużą oglądalność mogłaby stworzyć miejsca reklamowe dla różnych firm (kasa na cele statutowe Tibia.pl i serwer albumów). Lub ktoś kto chciałby uniknąć tego, by ukazywały się w jego albumie jakieś reklamy, mógłby płacić dla Tibia.pl np 5$ rocznie. Lub opcję do założenia swojego albumu miałby tylko taki ktoś, kto kupiłby pacc za pośrednictwem Tibia.pl ![]() Wtedy każdy gracz mógłby umieścić link do swojego albumu w opisie swojej postaci bez obawy o bana! Oczywiście to jest taka moja propozycja, która pomogłaby rozwinąć Tibia.pl jeszcze bardziej. Wiadomo, że ktoś musi napisać taki system albumowy itd., ale to pozostawiam dla scriptmasterów team'u Tibia.pl ![]() ![]() Wg. mnie jest to świetna koncepcja i niewielkim nakładem sił można spłodzić świetny album dostępny dla wszystkich i nic na tym nie stracić, a wręcz przeciwnie, zarobić jeszcze. Jeśli potrzebujecie jakiś pomysłów co do reklam, czy napisania samego systemu albumów itd. to walcie pw. Pozdro, - saREDwok - ~ Chlen of the Agnosti
Na kolana nie padnij, ale przy swoim twardo - zawsze twardo z podniesioną gardą! Ostatnio edytowany przez Cz@rny - 19-01-2006 o 14:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Moze nie glupi pomysl, ale nie do zrobienia z wielu powodow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Programisci aktualnie pracuja nad systemem umieszczania fotek tibijskich u nas, jest to w fazie testow beta. Ja natomiast myslalem o zrobieniu czegos a'la flogao.com.br
Moze gdy zakoncza sie juz beta testy obecnego systemu namowie ich na zrobienie czegos wlasnie w tym stylu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co trzeci Tibijczyk ma swój album (niestety nie może się już nim pochawilić w opisie swojej postaci), a troche osób grających w Tibie jest. Pomysł jest, nie do rozpatrzenia przez Was, tylko przez Admina. Jeśli mu się spodoba to zarzyczy szczegółów, których nie mam ochoty przedstawiać szerokiej publice, a właśnie cały plan podważa Twoje argumenty na "NIE!" i ukazuje przejżysty projekt, który odpowiednio poprowadzony dojdzie do skutku tj. zarabianie na siebie, konkursy itd. A w dodatku rozpowszechni Tibie.pl w szerszym gronie Tibijczyków, bo narazie to oni wiedzą, że taka stronka jest, a nikt nie korzysta. Mam za sobą kilka projektów, w które zainwestowałem i przyniosły zyski, nie mówiąc nic o kosztach, które pokrywały w 100%. _________ Teraz pewnie nie zgodzisz się ze mną iż potrafię podważyć Twoje stwierdzenia i napiszesz "jak mam wierzyć w coś czego nie ma!?". POMYSŁ JEST DLA OGÓŁU, A WGŁĘBIANIE SIĘ W SZCZEGÓŁY DLA ADMINA I OSÓB, KTÓRE SIEDZĄ W TEJ BRANŻY I WIEDZĄ OCB ![]() A temat został założony z zapytaniem: "Czy nie fajnie byłoby posiadać własny album a'la Photobucket.Com, w którym mógłbyś pochwalić się swoimi screenami wśród innych graczy?"
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Nieobecny.
|
![]() Na początku zaznaczam, że odpowiedzi są zdecydowanie subiektywne, oparte na moim punkcie widzenia. Jeżeli się z nimi nie zgadzasz Czytelniku (do czego masz prawo) To zapraszam do polemiki tutaj/na PW/na GG/na IRC, gdy tylko będę w stanie odpowiedzieć.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przesadzam? Może troszkę. Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jeśli ktoś ma sprawę do mnie lub do jakiegokolwiek innego użytkownika forum (tak, modki i admini też są użytkownikami) to pisze do tego, do kogo ma konkretnie sprawę. Może to być mail lub PW, telepatia lub dowolna inna foruma przekazu wiadomości.
Jeśli ktoś pisze na forum, to znaczy, że chce się swoim pomysłem podzielić z innymi użytkownikami. Byćmoże czeka na poparcie, na wsparcie, na argumenty za i przeciw lub po prostu na opinie. Więc niech nie dziwi się taka osoba, że ktoś inny niż admin odpowiada na pytanie. Szczególnie, że wszelcy admini tej strony mają obecnie sesję na swoich studiach i mało czasu na łażenie po forum. Zresztą. Obecnie trwają już pracę nad sytemem zamieszczania swoich obrazków i całkiem możliwe, że przerodzi to się w album lub cokolwiek innego, zależy, jak sytuacja się rozwinie.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |