|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Zostaną tam gdzie były
DOWN: Tak Ostatnio edytowany przez Sashion - 18-01-2006 o 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() czyli jak wejdę do portalu, a potem spowrotem do portalu w carlin to tam bedą?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... może tak ... każde DP , to oddzielna i niezależna skrytka ... tylko TY masz dostęp do tego co tam wkładasz i co włożysz do DP w mieście xxx , to te rzeczy tam będą , obojętnie co będziesz robił i przez jakie tp przechodził ... niezależnie co masz w innych DP ... nawet jak sie zrookujesz ...
PS. wyjątek jak masz pacca i skończy Ci sie limit ... wtedy chyba wszystko leci do DP w thais ... (jeśli miałeś coś w DP na Daramie/Edron/Tiquandzie) ... @ down : mi sie zdaje , że tak , bo było coś o tym , że jak kończy sie pacc , to przemeldowuje Cie do thais i jeszcze coś sie z chałupą działo ... nie miałem pacca i nie interesuje sie ich problemami , ale coś mi sie o uszy obiła ... bardzo możliwe , że masz racje ... Ostatnio edytowany przez DRoN - 18-01-2006 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() taki chwyt;p
jak zostawisz tam kilka milionów to bedzie sie oplacalo kupic pacc a ta kase opchnac za rl<ale to grozi banem>
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |