![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Otóz jestem małym noobem ( nub rules ) jeśli chodi o Lineage dwa.
Jeżeli byście byłi tacy łaskawi i mogli mi podać kilka serwerów do tej gierki ( darmowych ) włącznie z krótką charakteryzacją (tzn czy jest dla jakiś czempionów czy też dla nowicjuszy ) oraz czy jestes polski albo jakiś inny. Szczerze mówiąc dobrze by było gdyby polski ( mam swoje powody ) . Tak więc mówię tylko , że jeśli taki temat już był to skasujcie mnie bo wiem, że to durne zakładać milion takich tematów. Z góry dzienx. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Zedytowałem dla twojej satysfakcji i jeżeli nie chce ci sie pisac jakie serwery to nie pisz bo tyle, że google to wiem ale kto mi powie ze ten serwer jest dobry??
Ostatnio edytowany przez Forumowicz - 09-05-2005 o 15:34. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Gdzies w czasoprzestrzeni
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() www.katsuchronicles.org - server fajny, troche im sie rąbneły mnożniki kasy za questy ale da się przeżyć, angielski niestety choć jest duża gildia polska "Wolves" czy jakoś tak, a polaków tez jest sporo - czesto gesto da sie słyszec polaków na rynkach każdego z miast (może oprócz poczatkowych ^^).
Gold Raven |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
|
![]() allseron
nie dla idiotów ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
![]() |
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() mowisz masz
![]() http://www.lineage2world.com/site/index.php?page=news populacja osoba na serverze pierwszym z 3 wynosi 178 tys osobo ![]() pełon polakow ^^ i nie mniej ruskow ![]() |
![]() |
![]() |