|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Skille ok, tylko powiedz, jakie masz eq. A co do Ghouli to chyba najlepiej iść na Ghostland koło Carlin, tylko uważaj na DSy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dark Helmet,Scale Armor,Scarf,Dwarven Shield,Plate Legs,Boots,Dragon Hammer.Myślałem na Ghostland,ale te ds'y... Chce gdzieś gdzie są prawie same ghoule
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Radziłbym pochodzić trochę na inne potwory i kupić lepsze eq, bo tak to Ghoule będą biły cię niemiłosiernie. Poszukaj czegoś dla siebie na mapie respawnu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() No słabe...To na co mogę iść,żeby mnie nie zaszkoczył np.beho czy ds ? Fibula ?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ghostland lub tomby poziom -1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Tomby w Ankh ? Nie mam pacca
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Roty, dwarfy. Nie zaskoczą cię, nie ubiją w razie laga, zostawiają sporo kasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Byłes na DC ? Jest tam dziura z ghuolami i szkieletami, ale na samym koncu czeka ds. Nie martw sie nie da sie go zlurowac pod dziure
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Noś ze soba kilka IHów, mane na kilka exur i spokojnie możesz expic na dwarfach, minmoskach, rotach, zamku koło AB.
Tylko potem musisz wbic 4 magic (żeby UHy używać) i wtedy skill sam wejdzie...
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Jest jakieś miejsce (tylko nie outlaw camp) gdzie jest troche wild warriorów ?
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
! Witam ! Na wschod od Carlin jes troche wild warriorow , ze 0-5 , a jezeli za daleko to na polnocny zachod od thais jest pojedynczy resp wild warriora ( tyle wiem ) .
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Imię: Adik Pedziwiatr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() No i wildy są też w dc razem ze smuglerami i banditami. Wildy na spoko zabijesz ale nie wiem jak jest z banditami i smugami . Tylko nie oddalaj się zabardzo bo spotkasz assasina i d-monki :O
A co do ghostland kolo car. Ds jest ale on to jest na -3 poziomie. Acha tyllko na -2 uważaj bo devile mogą ci kuku zrobić. Druga sprawa że jest tam dużo ludu :/ Polecam Dc tylko uwaga na gs ( dziś mnie gonił jak se do lorbasa szłem )
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Gonił Cię jak szłeś... a to ci dopiero...
Jak się odmienia "szłem" na 3os.? Ja szłem Ty szłeś On szłed? Słownik... @ Autor Na DC możesz expić tylko nie zapominaj o IH. Czasem robi się gorąco ale jak poznasz teren to z łatwością można uciec ![]() Ostatnio edytowany przez Lifter - 09-10-2006 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Co w tym dziwnego, że go gonił ? Mnie też już pare razy gonił... Pewnie uważasz, że się nieda zlurować gsa w okolice DC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() Po 1 to pisze się szedłem i szedłeś - ale to inna sprawa.
Druga sprawa - idąc do dc D A S I Ę zlurować GSa -.-. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Explorer
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away
|
![]() Jak gralem knightem to na tych skilach chodziłem do 17 levelu na kopalnie koło Kazardoon i się szybko expiło. Potem dopiero ghostland(ghoule i skelety), żeby trochę kasy zarobić i lepsze eq mieć albo Darc Catedra(najgorszy tam Gs zlurowany jest, a tak to spoko).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Manu Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() do dc szedlem juz az z 10 razy i ani razu gsa nie spotkalem. tylko raz znalazlem deda w ktorym byl plate armor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Gdybym szedł na DC to iść z dragon hammerem czy warhammerem ? Ile powinenem wziąść ih'ów ?
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() @up
ja na 55/55 expilem tam z FSem i wogole ihy nie schodzily - ofc jesli sie odpowiednio expi |
![]() |
![]() |