|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() GM Sidnia on Harmonia poszedl za przykladem i tez wziol sie do roboty;]
Teraz czatuje na Harmoni ile sie da jest jedynym gm ktory sie interesuje graczami na harmoni!!!! Zablokowaly mnie 2 pl i niewiedzialem co zrobic.wlaczylem citr +r. Gdy doniego napisalem o pomoc natychmiast przyszedl mi pomudz. Jedna z nich sie przestraszyla i zaczela uciekac co widac na zdieciu ;] hehe Tex For GM Sidnia on Harmonia ![]() Plz comend Tex gm |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Taaaaaaa... Pierwszy raz widzisz GMa i sie podnieciles...? Na jakiej podstawie stwierdzasz ze tylko on sie interesuje graczami na harmoni? Nacisnales ctrl+r i pierwszy raz GM zareagowal?
Myslisz ze GMowie sa od tego zeby 24h/dobe siedziec i banowac? To tez sa normalni ludzie... Chociaz swoja droga dobrze, ze n00by dostaly za swoje... @edit: fajny ten screen :/
Darth Taca: wiesz co to spocony cyklop? xxx: nom wkurza mnie ten bug ;/ Ostatnio edytowany przez Taka Tuca - 18-01-2006 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() bardzo dobrze,trzeba się zając niekompetentnymi graczami ;p fajny ss,tzn x;]