|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Edfredka
Profesja: Knight
Gildia: Yalahu Dranks
Świat: Nerana
Poziom: 48
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() nie wiem dlaczego ale ktos usunol moj temat ..... pomozcie mi mam cos nie tak z grafika ... zamiast np,. ladnego kragu swiatla mam jakies kwadraciki i wogole jak robi sie noc widze jakies kwadraciki... jak da sie zmienic zeby grafika byla taka sama jak wczesniej
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf
![]() A tak na serio to sprobuj wlaczyc opcje Options > graphics > adwenced >show light effects ![]() @ \/ Mozna by tez zreinstalowac tibie...
-=Respect is Something You Have to Deserve=- Ostatnio edytowany przez Itachi - 19-01-2006 o 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() nie moge tego zaznaczyc mam to na szro i nie moge kliknac
instalowalam juz z kilka razy tibie... i nic to nie dalo sprawdzilam u brata na kompie i masz racje musze miec zaznaczona ta opcje ale ona jest taka przyciemniona na szaro co ja mam zrobic/..... ![]() Ostatnio edytowany przez bilka_14 - 19-01-2006 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() mam nowe streowniki bo od 2 dni mam nowa karte i do 12 dzisiaj dzialalo a teraz jakos nie moge ...
---- ej co mam zrobic zeby ten napis nie byl na szro i zebym mogla go zaznaczyc??? Ostatnio edytowany przez bilka_14 - 19-01-2006 o 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() No właśnie zainstalować jeszcze raz nowe sterowniki + od nowa Directx'a 9.0c !
A jak nie pomoże to Format i to samo co wyżej napisałem -.- . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() po co mi format jak dwa dni temu dostalam nowe czesci do komputera i mialam robiony format?? troche bez sensu ja poprostu chce widziec jak moge zrobic zebym mogla zaznaczyc tamta opcje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() No to właśnie Ci mówimy, a to że dostałeś nową karte nie świadczy że masz nowe sterowniki, i jak kolega wyżej powiedział zainstaluj nowego DirectX'a bo zapomniałem o tym powiedzieć
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Hmmm... nie wiem, ale samo wlozenie karty nowej karty, to nie znaczy, ze sa sterowniki. MOj kumpel dostal nowa karte, i gral tak miesiac, potem sie skapnol ze sterownikow nie zainstalowal O.o
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ewentualnie probuj zmieniac rozdzielczosc
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Tu chodzi o DirectX'a. Ja miałem kiedyś to samo. Akurat miałem dysk po formacie i okazało się że mam starą wersję DirectX'a. Zainstalowałem najnowszą i wszystko było w porządku.
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |