|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Darkness Reality 28lev (Valoria) został zbanowany.
Zabił mnie na Foldzie. Jak przystało na Druida broniłem się posion gazami bo niestety na 0 poziom magi i 8 level nic innego nie wymyśliłem. Po zabiciu odrazu ruszyłem z odsieczą drugą postacią i kumplami ale już za późno. Zgłosiłem do moderatora ctrl+r, że zabił 8 levelowca! Patrze na drugi dzień rano na jego postać na tibia.com i co widze: until July 1, 2004, 5:26 am because of excessive unjustified player killing Ucieszyłem się niezmiernie, przynjamniej tak mogłem wynagrodzić sobie sprzęt+plecak warty 7k (dałem sobie od innej postaci). Jeśli macie niski level i pk was zabije to zgłoście to za pomocą klawiszy ctrl+r! Proszę o przetłumaczenie dokładniej: until July 1, 2004, 5:26 am because of excessive unjustified player killing Ile to będzie trwało? Jak się skończy to go napewno pozdrowie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() lol?
br?? @ Topic Chodzi o to ze koles jest mass PKey. Nie zbanowal go GM tylko zabil pewnie 6 osob w 1 dzien i dostal bana ( teraz leci automatycznie i nie moge zabijac n00bow ![]() Bedzie trwalo tyle ile jest napisane w komunikacie, znaczy to "Zbanowany za masowe, nieuzasadnione pkowanie do <data>" Pozdro
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2004
|
![]() i bardzo dobrze niech ma bana nawet na rok PE***
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety musze cie zmartwić, Mimichal... ten koleś został zbanowany do pierwszego lipca 2004 roku, do godziny 5:26 (co za dokładność =P). Według mnie powinni za to banować na dwa lata, conajmniej.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Jejq, ludzie jak wam pk nie p[asuje to grajcie na Non PvP... Ma on (non-pvp) kilka wad :
-trening 9potfoki i nooby, które je zabijają) -looterzy -lurerzy -i wszytsko inne Wybór nalezy do was ![]() I nie mów o banie na dwa lata... To nie normalne... Pocieszę was i powiem o hardorowym serverze PvP... Jak ktoś będzie chciał zabijać to pojdzie na chaotice (ma być exp za zabicie better-lvl) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja tam wole żeby gnębić PK bo mnie pi... zabila na 8 lvl i straciłem 4 k jakie dostałem od kumpla i przy okazji p-armor.
![]() |
![]() |
![]() |