|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() NO wlasnie co z nim !? nie mam zamiaru X razy wpisywac passa i loginu po to aby odpowiedziec na pytanie, lub nabic posta
![]() Problem w tym ze jak wylanczam strone i ponownie chce wlesc na ta strone, to znowu musze wpisywac to co u gory napisalem Problem powstal wczoraj,czyli wtedy kiedy byp update forum. Ps Zaznaczam """ zapamietaj mnie """ Nic nie daje ![]()
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jaka przeglądarka? To najwyraźniej problem z obsługą coockies. Ustaw forum.tibia.pl jako zaufaną witrynę z pełną akceptacją cookies. Poprzeglądaj też ustawienia firewalla-czy przypadkiem nie blokuje ciasteczek z forum.
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Miałem podobny problem w momencie gdy zainstalowałem firewalla. Jeśli nic nie zmieniałeś w ustawieniach przeglądarki, a problem właśnie się pojawił, to musisz zmienić ustawienia firewalla, jak powiedział Dwim. Poszukaj w opcjach ochrony prywatności, filtrowania cookies itp.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() znaczy się, wprowadzacie zmiany, użytkownikom logowanie zapisane nie działa, więc teraz muszą szukać czegoś w ustawieniach?
a jeszcze zwalacie to na ich firewalle i inne takie? ![]() @Rycek Avast nie Avast, mi się tak kilka razy zdarzyło wczoraj i dziś a nic nie instalowałam/ściągałam et cetera.. na niektórych forach tak się zdarza, lecz tu dopiero co zaczęło.. to coś może być równie dobrze ze skryptem? nie jestem ekspertem od php, ale gdzieś tam się tłumaczyli w ten sposób niby ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Skoro problem nie dotyka wszystkich na forum, to znaczy, iz to nie jest wina forum
![]() Jakby cos bylo sknocone z forum to wszyscy by mieli ten problem ![]() Sprobujcie wywalic wszystkie cookies. Moze costam im sie mota po update z starym forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ano u mnie tak było na IE. Ale od kiedy przerzuciłem się na Mozille wszystko jest już dobrze. Dzisiaj mnie też zapamiętało, i nie ma zaników pamięci
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() skoro, problem pojawił się po aktualizacji i zmianach na forum, to jest to wina użytkowników, których ustawienia są nie zmienione i którym wcześniej wszystko doskonale działało a nie skakało na 'raz się uda raz się nie uda'
więc z góry zakładamy, że to nie my mamy coś nie tak w skrypcie lub jakimś ustawieniu, że np. wylogowuje po określonym czasie tylko, że to ci co skryptu nie widzą, nieliczni póki co powinni sami się grzebać w swych śmieciach.. taaaak? ![]() zobaczym ile to pomoże, a jeśli nie pomoże to możesz się tylko domyślać co się stanie ![]() @Radek 666 nie chwal tak Mozilli, gdyż niektórzy jej używają (np. ja) a jakoś im to niewiele pomaga w ‘zapamiętywaniu haseł’ gdy ich wylogowuje automatycznie -_-„ d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 22-01-2006 o 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Byćmoże coś w nowym skrypcie się zmieniło pod tym względem, jednak jeśli tak, to wywalenie cookies powinno pomóc.
Na pewno nie jest to jakiś problem z samymi skryptami PHP. Korzystamy z dużego, komercyjnego forum i nie wierze, żeby mogli sobie pozwolić na takie błędy ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |