|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Nie najgrsze, wręcz fajne, ale za dużo strzał tam powpychałeś. Jako że prolog to nie oceniam, ale kontynuuj.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() brzydkie i jakies takie... zalosne ^^ tylko zerkalem na dialogi i wydawaly sie kretynskie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() •Pierwszy kadr w jpg.
•Imiona!!Nie pasują do klimatu. •Oni w pałacu mieszkają że pomieszczenia są od siebie oddalone? •Hostuj tak żeby w linki nie trzeba było klikać •Dodawaj nicki!nie wiem co za idiota rozpoczął tę modę na fake'i bez nicków ale to idiotyczne!Jak jest więcej osób w kadrze to nie mogę się połapać kto jest kto! •Czy ten Arnold nie stoi przy księdze zaklęć?(popraw mnie jeśli się mylę!) •Co ci strażnicy mają na rękach?To takie jasno brązowe fajnie wyglądą •Hmm...Prolog ciekawy i nie zdradza od razu fabuły •moja ocena to 6/10
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2008
|
![]() Tak, mieszkają w pałacu, czemu ? Będzie wyjaśnione później. Stoi przy księdze ale to nie ta księga. Szuka innej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
@Fake Idz do www.imageshack.us hostuj zdiecie i kopiuj "Host Ling for Forums 1" i wklej a nie wstawiasz linki -.- Ocena: Fabula:2/5 Outfity:3/5 Sklejanka:4/5 Moja cocena:2/5 Razem:11/20 (5,5/10 , 5/10)
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() Oszczędźmy sobie pieprzenia: Znośne.
Fajne outfity. Wrzuć fake na imageshack, bo głupio klikać xd. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 22-05-2008 o 14:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() niezłe... zapowiada się jako tako... to prolog więc nie oceniam.. ale wg mnie narrator psuje klimat
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Z pokorom przyjmuje waszą krytykę. Postaram się poprawić błędy. Next part jutro !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mi się podoba. Historia dziwna chociaż ciekawa, takie normalne zaczęcie i potem mag może wyjdzie z tego jakaś historia. Popracuj nad sklejką i nad otoczeniami:
-Domki są trochę mało dopracowane -Te strzały w domku są dziwne, trzeba było dać jakieś meble czy coś
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() Pierwszy obrazek zapisany w jpg, Marek i Karolina... bardzo klimatyczne imiona!
Po co ta spacja pomiędzy "says" i ":"?
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiem, z tymi imionami zawaliłem. A ta spacja jest po to żeby było bardziej przejrzyście. Wg mnie ładnie wygląda :
Marek says : niż Marek says: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak to robił słynny fake'owiec Arashel, Sorry za double posta ale jakbym editował nikt by nie zobaczył.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tikee - 24-05-2008 o 08:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Niezłe, ładnie graficznie.
Właściwie nie mam do czego się przyczepić, poza tym, że w tym ostatnim tekście "plan dna, w którym ją zgubił" brzmi trochę jakby zgubił księgę w planie dnia xd.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Bardzo ładnie fabuła rozwija się w takim tępię jak sobie wyobrażałem, taka jak gierka ;p, zrób misje wróć zyskaj informacje zrób druga misje itp. Mało zdjęć i tylko 2 otoczenia.
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeszcze nie doszedl do tego poziomu magicznego aby móc przywoływać rzeczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up xD
Nie no ,good Na serio fajne. 7,5/10
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() noo też mi to przypomina gierke.. ale widać że się fake rozwija...
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |