|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Na połnoc od Carlin jest pewien NPC ,który gdy spytamy go o prace mówi , że udziela jednego z pięciu tibijskich błogosławieństw. Gdy pytam go o pięć błogosławieństw mówi o NPC-tach i ich położeniu na mapie. Narazie wiem gdzie można zdobyć drugie błogosławieństwo na południe od Thais jest Temple of whiteflower. U pierwszego błogosławieństwo kosztuje 10k ale niewiem co daje. Jeszcze jedne znajduje się w świątyni na PoHu.
Podejrzewam ,że jest to związane ze skillami może szybciej rosną albo coś takiego. Jeżeli ktoś coś wie niech pisze... p.s. niewiem czy te błogosławieństwa były przed updatem. Ostatnio edytowany przez Gali - 29-01-2006 o 14:37. |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
OMG ale z ciebie newbie ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic: Przy błogosławieństwach tracisz o 1% expa mniej przy dedzie. Jak masz 5 blessów to tracisz o 5 % mniej. Pozatym poszukaj, był o tym poradnik. I było przed update.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |