|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... troche nie zczaiłem co piszesz ... jeśli chodzi o to , że wychodzi sie z ciała , to może mówili coś o tym , że to sie dzieje na poziomie świata mentalnego ? ...
@ down : dalej nie wiem o co chodzi ![]() Ostatnio edytowany przez DRoN - 19-01-2006 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() nie oto chodzil 2 lata temu byl taki program ze czlowieka wciagnelo ufo i sie przez sen teleportowal i pozniej nie wiedzial gdzie jest mi sie to wydaje lenatyzmem
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie do wiary, że niktórzy ludzie w to wierzą to brednie i tyle. Fotomontaże itp.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ja tez tak mysle
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() A w Boga pewnie wierzysz? Masz namacalny dowód, że istnieje? Polecam poczytać książki Ericha von Danikena..............
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() a co to jest wogule
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Imię: Micalt
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Blood
Świat: Aurea
Poziom: 70
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Książka? - Duuuużo takich fajnych, zszytych/sklejonych karteczek z nadrukiem ![]() EDIT: Literówka Ostatnio edytowany przez Villemansson - 19-01-2006 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Może nie wszyskie odcinki "Nie do wiary", ale duża większośc to według mnie ******* o Szopenie
![]()
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co do "nie do wiary" - najzabawniejszy program jaki kiedykolwiek widzialem. Czasami podoba mi sie bardziej niz "Swiat wg kiepskich" czy "Miodowe lata". Myslicie, ze bedzie drugi sezon?
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Program wciągą bo nawet o ciekawych rzeczach niekiedy mówią, ale nie wierze w to... No może w więkoszść historii.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sami twórcy programu śmieją się podczas nagrywania tego...
Czyste brednie, ale wciąga ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mnie sie podobal odcinek "kazdy, kto wejdzie w nocy do tego domu, zobaczy ducha" i komentarz na koniec "niestety, naszej ekipie nie udalo sie zarejestrowac zadnych nadprzyrodzonych zjawisk"
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() pamiętam raz, jak było, że niby mają zdjęcie vampa, a jak mu się lepiej przyjżałem, zauważyłem, że jeden z kłów jest źle przyklejony, tzn. że widać było prawdziwy ząb, a na nim przyklejony kieł xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() sa to brednie po to aby dzieciaki mialy sie czegos bac . Sa to poprostu fotomontaze. Czasami mowia o czyms ciekawym ale przewaznie sa to glupie tematy.
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() a moj brat kiedys obejzal jeden odcinek nie do wiary mial w tedy 5 lat a odcinek byl o tym ze kosmitow widziano w polsce wiec moj brat nastepnego dnia jak przyszedl z moja ciocia odrazu schowal sie pod stol i mowi o moze zeby mnie tylko nie zabrali musial przez to chodzic do psychologa
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Heh, to mi się przypomina, jak byłem mały i oglądałem Zwierzęce Archiwum X (czy jakoś tak) na animal planet... A tak przy okazji, to się zastanawiam, czemu tych wszystkich "odkrywców" nie stać na nakręcenie krótkiego filmu (teraz większość cyfrówek ma opcję kamery) albo chociaż zrobienie wyraźnego zdjęcia "odkrycia"? Bo niewyraźnie zdjęcia ufo (takie, że właściwie nic tam nie widzać) albo filmy gumowych zabawek unoszących się na powierzchni wody jakoś do mnie nie przemawiają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() heh albo ze ludzie buduja se piramidki w ogrodkach i mowia ze ich wyeczaja z chorob
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Kiedys jakis kolo Niby wytwazal nad swojom glowom wode (sufit) rozkrencalimu calom chate itd zeby sprawdzic czy niema przecieko a potem go poprosili zeby to zrobil dali ukrytom kamre i sie okazale ze z majtek wycionga szczykawke z wodom
![]()
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() ale ty to akurat przesadziles rolft xD
|
![]() |