|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elite'Juvit
Profesja: Knight
Świat: Samera
Poziom: 23
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Mam małe pytanko dotyczące summona
Przypuśćmy ze kumpel postawiłby mi ghula do traina lecz po jakims czasie musial sie wylogowac. I teraz moje pytanie Czy po jego wylogowaniu sie ghoul zniknie tez za jakis czas czy stanie sie on poprostu niezalezny i zacznie mnie atakowac Prosze o szybka odpowiedz ![]() Za wszelkie błedy przepraszam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Ghoul zniknie odrazu a po ponownym zalogowaniu kumpla niestety sie now nie pojawi
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elite'Juvit
Profesja: Knight
Świat: Samera
Poziom: 23
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Thx Dawergo ale przypuscmy ze kumpel nie bedzie przez dluzszy czas sie logowal to co sie stanie z ghoulem ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() jak sie wydaje rozkazy summonowi. czy normalnie jak ty atakuje to i on atakuje.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
A w ogole to skoro pytasz tu to po co zakladasz nowy temat?
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() a co sie dzieje z expem czy te co jest dla potwora przepada czy dodaje sie dla mnie
Ostatnio edytowany przez lypa23 - 24-01-2006 o 00:10. |
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Secundo: Nie ma na to sposobu jako takiego, to wymaga troche finezji z Twojej strony, trzeba nauczyć sie manewrować. Nie jest to łatwe za to jest irytujące. Aha, zanim zapytasz. Jak sie wylogujesz - summon zniknie, jak sie za bardzo oddalisz - summon zniknie, jak wyjdziesz/zejdziesz 2 lub wiecej piętra - summon zniknie. Do dupy, co? ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 24-01-2006 o 00:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||