|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() ładnie sie porobiło przed depo w carlin serv Valoria
![]() ![]() ** i tyle ![]() ![]() ![]() ****** edytuje go ponieważ dopiero teras zobaczyłem ze wkleilem foty na wczesniejsze i niezwracajcie uwagi na tamte pod spodem ![]() ************ Ja robiąc tego screena chciałem pokacac cos ie działo jeśli ktos wejdzie na ten TEMAT i zobaczy swoje zdjęci i niespodoba mu sie bo sie zle ubrał w kazdej chwili moge go wyciąc i edytować posta |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() ladna napitalanka co to za serv??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Haha, Carlin jest najlepsze na taka zabawe! Tissaia rox! ( tylko ze jej tu nie ma :/ ). Nice ss.
|
![]() |
#4 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ladna nawalanka.Tylko malo tych skinow ;/.
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, może być, nie ma to jak carlin. Tyllko cosik tego fire devila nie widać
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() lubie takie opcje oczywiscie kiedy stoje daleko z tylu
kiedy dzieje sie cos takiego na danubii idziemy z kumplami na dach obok i robimy sobie jajca ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() moze bojka fajnie wyglada ale niepodoba mi sie jedna rzecz- tekst na drugim oknie na samym dole jest napisane:"light deactivated'. Czyzbys uzywal tibia gg? Jesli tak to nieladnie oj nieladnie.
Mroczniejszy od ciemności, głębszy niż najczerniejsza noc, czerwieńszy od krwi, zaklinam cię, o Tytanie, który zatonąłeś w cieniu upływającego czasu... Każde zło ,które stanie na naszej drodze połączonymi siłami zniszczymy! |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no uzywam nie bede ukrywał lepiej mi z nią jest jedni nie lubią osob ktzorzy to uzywają ale mi sie tam podoba bo ulatfia zadanie ;P
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Skriny biedne, czy tylko ja widze dwa ss nalozone na sibie o co chodzi?? to MC czy co jakis blad u mnie??
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Lii tam...widziałem gorsze...Lepsze są takie, w których się udział bierze. I to "light deactivated". Jak zobacze jeszcze jeden temat, w którym będzie mowa, że kogoś hacknięto, to osobiście zbluzgam.
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 45+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Widać Lanzelota : )
MC, znam typka, na tym w tle... ja byłem z Pepkusem na tym quescie trochę wcześniej ; ) Fajne ssy, Carlin jest najbardziej zjechane na Valorii też dam sski : ) --- To daję, od Pepkusa narazie, podoba się? Hope Capulet chyba czeka na kogoś ważnego, wyłożyła Carlin czerwonym dywanem : D ![]() Serio, to Ona czasem się tak bawi i zabija jeśli się człowiek w depo nie schowa na czas. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Foty zeje**te
![]() Ja jak byłem w Venore to też była taka żexnia tylko że ciut większa ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmm widze ze co 4 osoba zna Pepkusa
![]() ![]() |
![]() |