|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() Siema!
mam kolejne pytanie dotyczące okolic Carlin: na Zachod od Carlin jest takie miejsce gdzie typa ubrana na biało gania nad jakimś ciałem gdy tylko podejdę natychmiast znika. Przynosiłem po 7 bagów parceli układałem wokół tego i nic!!!nie można tam wejść więc pytam co z nią można tam zrobić??? podobnie jest troche na północ od tego miasta lata tam jakieś ,,you see Apparition'' i znowu to coś jes na gorze i nijak można się tam dostać ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() To jest hmmm.... fatamorgana... Z punktu widzenia gry biała dama i duuch są na poziomie +1, a gdy podejdziesz to ten poziom znika... Jest to ghostland czyli można sobie tłumaczyć, ze są to zjawy... Innym takim punktem jest wpsaniałe oczko wodne z najfajniejszymi kwiatami w tibii, a kiedy tam podejdziesz widzisz bagno i poisona field'y... Tam się nie da dostać, jest tylko ozdoba podkreślająca atmosfere ghostlandu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Widziałem to w ghostlandzie. Według mnie jest to tylko iluzja--tak by sobie popatrzeć.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() fatamorgane można jeszcze zobaczyć na pustyni
widzisz oaze, ale jak do niej podchodzisz to znika ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() koło niej stoi też grób na którym pisze ,,for the everybody who died for kiss'' ganiałem wokół niej krzycząc KISS!! ale nie poskutkowało może macie pomysł jak skojarzyć te dwa fakty ... i jak je wykorzystać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() A wedug mnie ta babka(biala dama) zabila meza(tego trupa) bo pocalowal inna, potem wykopala mu grob i postawila nagrobek z napisem "dla wszystkich ktorzy umarli za pocalunek" (chyba dobrze przetlumaczylem?() bo zrozumiala swoj blad a na koniec zostala potepiona i nie poszla do nieba tylko chodzi po ziemi(ghoustland)
![]() ![]() ![]() To takie smutne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe
super opowiastka nie wiedzialem ze na jednym z tamtejszych grobow jest taki napis. moze postarasz sie cos napisac w dziale Tworczosc ![]() Skloniloby to moze kogos, do glebszego poznania ghost landu, albo w jakis sposob zainspirowalo do kontynuowania Twojej powiesci
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2003
![]() |
![]() ej ty jesteś nie zły lol biala dama OMG kto wogule pozwolil ci grać w tibie ja jak bym takiego spotkal (oczywiscie nie polaka) i by sie mnie zapytal jak to bialą
dame zabic to ja bym go zabil ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Lolku czy ja sie pytam jak ją zabić?????!!!!????
ja pytam co znią można zrobić!!!(bez skojarzeń) bo może ma fajne itemy |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Taa.....Biała Dama jest ostrzeżeniem dla niewiernych mężów
![]() ![]() ![]() pozdro ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() a ja se kiedys (jak bylem noobkiem) myślełem ze to pk i zabiła typa -_- ' myślałem ze w typie bendzie loot podchodze a tu wszystko znika
![]() P.S. Melnorica ja cie jusz widziałem tesz gram na amerze (nick Omlet) w carlin |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
|
![]() Heh jestem na zdjęciu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Duch - może to duch tego faceta? Kiedy podchodzisz znika, bo się boi.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @egg
Chyba w tworczosc nic nie napisze nie tyle ze nie mam natchnienia tylko dlatego ze okropny ze mnie len ![]() ![]() @dSL Moze cos sie wymysli ale gora 2 lub 3 zdania ![]() @up Dobry pomysl z tym duchem Wymyslilem cos ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Ciekawe ile razy jeszcze bede edytowal tego posta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Czyli skladajac nasze mysli wychodzi na to ze pewna kobieta chcac sprawdzic wiernosc swego meza zamienila sie w piekna kobiete. jej maz wracal z trudej paracy i nagle ujzal kolo oczka wodnego placzaca kobiete. Podszedl i zapytal sie czemu placze na to kobieta odpowiedziala ze wyruszyla w poszukiwaniu jagod ale nie znalazla zadnych. na to mezczyzna wyjol z torby kilka jagud ktore zerwal z pobliskiego krzaka i podarowal jej
![]() Kobieta odwdzieczyla sie pocaunkiem. Po powrocie do domu zona czekala na niego z tasakiem i popelnila okropnej zbrodni zabila swego meza a miejsce to zamienila w bagno a krzak z jagodami w ciernie. Zrozumiala swuj blad wiec postawila grub z napisem "dla wszystkich ktorzy umarli za pocaunek" ale bylo juz na puzno zostala uwieziona w pomiesczeniu bez wyjsca i przez wieki bedzie patrzec na to co uczynila. a Ten duch to duch jej meza ktury strzeze niewiernych mezów zeby nie zdradzali swych zon !!!!! ![]() I jak wam sie podoba?????/ :rolleyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2004
|
![]() łątwo sie kapnąc że ona jest na guże wziąś parcele i wejśc tam i zobaczyc co to jest(sam tego nie prubowalem)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Fallen Angel
|
![]() To taki smaczek żeby gra była ciekawsza. Nic z nią nie zrobisz jeśli to masz na myśli...
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dany_2004
Juz wielu probowalo sie do niej dostac po parcelach i powiem ci ze sie nie da(z duchem i bajorem to samo). |
![]() |
![]() |