|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Witam all. Mam okropny problem. Przed atakiem hakera miałem chatkę w gh i tam wszystkie itemsy. Po ataku idę sobie w kierunku chaty i....... nie wejde #you are not invited!# Invitować może tylko leader gildi, a ten (stary postać chyba sprzedał) ma gildie w dupie i go rzadko można spotkać. Co tu robic??? Czy jest jakaś inna metoda invitowania???Co mam zrobić??? (inni też chcieliby wejść)
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Heh poprostu macie pecha a ten gosc co kupil ten domek to niemacie zadnego kontaktu??? Napiszcie moze do gm-sow moze ktorys cos zrobi jesli to jest legalna gildia... Moze was nieoleja....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Tu jest własnie mowa o gm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() gm was oszukal???niele
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() No nieee juz nawet GameMasterzy robią przekręty
ehh czas umierać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Jak mozna wylicytowac dom i jak mozna wynajac u kogos mieszkanie?? prosze o pomoc!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
A cóż tu poradzić, może którys z Vice Liderów ma dostep do GuildHalla, a jak nie to pisz do Consulera. Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |