|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Idzemy na hero sorki pytaja z czego bic jeden stawia 2 desy drugi 2 archery ale z czego oprucz tego lac only explo ;/ plx fast odp. bo o 8.10 ide
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() no chyba tak, ewentualnie bij summonami... a te archery to nei wiem czy to dobry pomysl
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Jak masz walic tylko z explo, to nie idź, bo 3/4 expa dostaną summony. A sorce bedą walić z czegoś więcej czy tylko sumoony, sd i twoje ezplo? Ja bym dorzucił parę hitów z broni, bo tak to nie ma sensu
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() No wiec ja poszedlem w 3(bloker,sorc,pal)
Bloker blokuje Sorc stawia 1 ds i convincuje 1 hunter i z explo Pal convincuje 2 hunterow i wali z boltow W takim skladzie 1 hero padal baaaardzo szybko ![]() Powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hero? Oto czego potrzebujemy:
Bloker, 2 sorców/druidów. Sposób zabijania: Pierwszy sorc summonuje 2 Dsy, drugi convincuje 2 Huntery. W ten oto sposób Hero ma scrashowanego shielda i pada szybko. |
![]() |
![]() |