|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ****** Pal
Profesja: Paladin
Gildia: nie mam
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 40 dist
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Siemka! Jest to jeden z moich pierwszych fake'ów, więc nie czepiajcie się, że słabe.
<PROLOG> ![]() ![]() ![]() Sry za te błędy. ![]() ![]() ![]() CDN... Ostatnio edytowany przez Magic Master - 29-01-2006 o 14:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Ehm... Czy to nie zwykle screeny i po prostu powklejana podloga i postacie?
A ten domek do chyba dla lalek Barbie...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A Baradax jak zwykle!!! Czepia się za byle gówno. To jest tylko prolog, nastepne części bedą lepsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Niezłe ale błędy ci powytykam(żebyś ich dalej nie robił):
1: Źle wklejone napisy(nachodzą na siebie); 2: Puste pomieszczenie z żołnierzami; 3: Błędy w pisowni(nie bój się ja to znajdę na pewno ![]() 4: Brak drogi do zamku(powinna być, w końcu to zamek i drogi do niego muszą prowadzić); 5: Krew zniknęła ze zwierząt na drugim screenie; 6: Pustawy zamek(a powinien być przynajmniej czerwony dywan); 7: Brak strażników w zamku; 8: Brak drzew w lesie na pierwszym i drugim screnie; 9: Godziny które mówi narrator(chyba ten portal nie pojawiał się 2 minuty? A na pewno nie przechodził przez niego aż 7 minut); 10: Zamek trochę mały(gdyby któryś z nich spróbował przejść przez bramętoby walnął w nią głową). To by było na tyle. Oceny nie dam do 3 odcinka(bo wtedy zazwyczaj się rozkręca akcja). Aha jak chcesz to w fejku mogę się pojawić ![]() @up On tak zawsze robi. @2down Bez komentarza @wszyscy userzy UWAGA! PROŚBA DO USERÓW! WSTRZYMAJCIE SIĘ Z OCENĄ DO DRUGIEGO LUB TRZECIEGO ODCINKA! TO JEST DOPIERO POCZĄTEK I NIE WARTO TEGO KOMENTOWAĆ! @3 down Czy ja coś takiego mówiłem? Lol. @4 down Nie mówiłem że ci nie wolno, ale to jest tak, jak ocenianie filmu po reklamach. Często bywa tak że coś wygląda na świetne a jest do dupy. I odwrotnie. Ogólnie źle to napisałem. Miałem na myśli to co widnieje tam teraz.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 29-01-2006 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Przasnysz
Stan: Niegrający
Imię: Lusia Marcelusia
Świat: Saphira
Poziom: 43
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() To co przeczytałam było trochę zabawne.Ja bym niezrobiła czegoś takiego ale wiedz że mogłbyś z kumplami sie postarać a co do zamku to pusty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @topic: Dupa... Dupa... I jeszcze raz dupa...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ta, a ty jestes krol i decydujesz kto kiedy co ma pisac? To ja ci cos powiem! Ja sie nie slucham! 0/10!!! I co, pobijesz mnie? Do twojego pierwszego ''@Up'' to nc.
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 29-01-2006 o 15:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
Beznadziejnie.I nie obchodzi czy to jest prolog ,czy nie... @Alpha Dlaczego mi nie wolno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Jana Pawła ll
Imię: Tagos Troe
Gildia: Rookgaard Friends
Świat: Elysia
Poziom: 16
Skille: 19/22
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Lokacja: pod mostem...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kangur Gabryś
Profesja: Knight
Gildia: bad boys
Świat: Jamera
Poziom: 16
|
![]() ocenie jak mnie w tym fake umiescisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() czemu ja to komentuj szajs co to fake o cycach z parą oczu <w porównaniu z murem to giganci>brzydkie tak jak powiedzał norah dupa dupa dupa ja powiem inaczej dupa.dupa dupa dupa ruchnij se trupa
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Iława
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tego fake'a nie będe kontynuował, ale postaram się zrobieć inny i lepszy od tego.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Bleee, gostek idzie, zabija sarenke, jak zwykle jakiś teleport według ciebie ten (portal),jakieś żołnieżyki powklejane i to ma być prolog??
Już się niemoge doczekać aż w tym twoim innym fake'u ci powiem co o tym myśle... (chyba ze będzie lepszy...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czego oni (początkujący) nie wstawią swojego pierwszego faku do odpowiedniego tematu "nasze pierwsze fakie" czy jakoś tak? Jak chcesz zrobić kolejny fake to weź go wstaw do w\w tematu, bo znowu będzie "nie oceniajcie ostro", a jak taki Baradax przyjdzie to znowu do niego z rykiem wyskoczsz... Topic: Znasz może słowo DUPA? ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Moim Zdaniem DO BANI....(nie obraż się)
po 1. Brak Zakończenia (rozwinięcia historyjkii) po 2.Napisy na siebie nachodzą. po 3. Myślę , że zdjęcia są PROSTO Z GRY. Jak na 1 twojo historyjke to oceniam 3/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Spike Deader
Profesja: Sorcerer
Poziom: 11^
Skille: 14/17
Poziom mag.: 4^
|
![]() Nie ma rozwinięcia i ogólnie do bani nie obraź sie ale to prawda w szkole dostałbyś za to 1-.
![]() |
![]() |
![]() |