|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Ratujcie!
![]() Niedawno przypadkowo bezpowrotnie wykasowałem Tibie. Ściągnołem i zainstalowalem ja jeszcze raz, ale mapa sie skasowała. Strasznie ciężko sie poruszać. Chciał bym zapytac czy plik z mapą moge skopiować od kolegi? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Oczywiscie ze mozesz. Tylko to nie jest jeden plik. Jesli zwiedziles duzo terenow to bedziesz musial skopiowac sporo plikow siegajacych nawet do 40mb pojemnosci.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() Nemesis moglbys mi powiedziec jakie to pliki ??? bo ja musze sobie zgrac tesh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Możesz też ściągnąć z internetu całkowicie odkryte mapy. Najlepiej ściągnąć stąd bo na innych stronach są nieaktualne mapy.
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Wszystkie pilki o rozszerzeniu *.map
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() A u mnie od jakiegoś czasu z tibią się takie coś zrobiło, że przy włączeniu pokazuje mi cały czas Motd o resecie Amery, a jak zwiedzam świat i nowe obszary na mapie się ujawniają, to jak wejdę na wyższy/niższy poziom, to one znikają. Znikają też jak wyłączę tibię. Od czego to zależy?
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() poszperaj czlowieku po roznych stronkach to znajdziesz co trzeba