|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Spokojnie sobie stojąc kolo świątyni na pohu, inagle mnie zamurowało. Biegnie sobie knight a za nim gs. Nic w tym niby dziwnego gdyby nie to że on walil z beltow w gsa. Dowiedziałem się pozniej od znajomych, że wielu knightow tak robi, specjalnie robią sobie skile dista by zabijac te przerażające pajęczaki
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Paranoja... Chyba sie nie oplaca robic z knighta palladyna i odwrotnie. Koles sie musial duzo nameczyc zeby mec skile 55+ zeby zabic gs-a....
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() ehh no wiesz... ziomek miał 50 lv. Walił gsa po 30-40. To już nie chodzi o same skile, tylko o lv. A skile o mógł miec nawet do 30.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() To samo myślę, co Twoi koledzy. Nawiasem mówiąc to Knightowi wcale tak wolno nie leci Distance Fighting.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2004
![]() |
![]() Nic w tym nadzwyczajnego mój kolega trenuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() lol to sie przeciez nieoplaca czemu odrazu sobie ci wojacy nie zrobili pala??jush lepiej by trenowal zwykle skile i by tesh poszedl na gs na solo tylko by musial uhy wziasc!!a pozatym by go szybciej ubil!!ze skilami w np. Axe 95 niz distance 50 !!oj nooby sa wsrod nas!!wiem tesh ze duzo ludzi za bardzo sie w diablo II nagralo i paladynami z mieczem lataja
![]() 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Nigdy ak nie robcie sama probowalam zrobic cos takiego
Zamiast lukiem walilam mieczem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TERAZ WALCZE FISTEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na serio to walcze lukiem a fistem bije bugi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() co ty chcesz od diablo II moim zdaniem jest the best
Tibia byla bazowana [chyba bo na podobnym fakcie] na d2 a ze nie zrobili paladynom aurow to nie moja wina ![]() a moim zdaniem jak ktos jest knightem i robi distance to jego sprawa ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Każdy robi to co mu sie podoba ![]() Nie ingerujmy w to co innym sie podoba ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Cytuj:
Tibia jest dużo starsza od Diablo 2. A jak jesteś noobem i mi nie wieżysz to zobacz kiedy powstał serwer Antica.
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @Ravuluxa
Edytuj posty... @Topic Mokry chyba ma racje chociaz nie gram w Diablo to wydaje mi sie ze Antica powstala w 1991r (chyba moge sie mylic).
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol !!! knightowi przeciez tak samo rośnie shielding jak knightowi więc poco trenować na distansie + palek ma przeciez czary !!! lol !!!
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @Re up:
Nie kapuję co chciałeś powiedzieć... tak jakby powiedzieć "jabłko wygląda jak jabłko". I pytasz, po co trenować dista? Jest coś takiego jak blokowanie. I ci knighci, którzy mają ochotę blokować Dragona, a nie GS'a, są prygotowani na nagły wypadek ataku tego pajęczaka. Po drugie GS daje tyle samo expa, a loot z niego jest 3x lepszy. Howgh!
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() @mokry
gdzie mozna znalezc gdzie powstal server? szukalem dlugo i nie znalazlem ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Antica postala w 97 pozniej byla Nova chyba 2000-2001 ,a potem reszta swiatow.
Taki temat juz byl tylko w odwrotny spoub a mianowicie "palek i sword" wiec raczej do zamkniecia. Shielding skacze palkowi tak samo jak knightowi. Dist knightowi tak jak malee skill u palka.
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flora Flower
Profesja: Druid
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
PS: Ponoć pallkom leci syzbciej shielding nisz knightom i paladyn najpierw był stworzony do blokowana potworkuw -.- . A po za tym teraz nie da sie trenować dista spearami (prawie). Myśle, że zrobie pallka walocego swordami i zobacze jak sie tak gra -.- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() nie Rozumiem O Co Wam Chodzi, MoŻe Palek Wolniej NiŻ Knight Nabija Swordy Itp. Ale Za To Mlv RoŚnie Szybciej I OczywiŚcie Hmmemsy GÓrĄ
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |