|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vil na forum mówi , że dobry exp dla knighta to elfy.
Zakładając , że mam 30 lvl i 75/75. Na gsa mnie nie stać a mam k armor , fire sword , crus helmet , p legs , tower shield , scarf(może będzie p ammy) to czy moge expić na elfach? ew. na co dozbierać , doskilować i wogóle o jakieś rady prosze. Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() W zupelnosci wystarczy. Lazilem ze skillami 65/65 i spokojnie dawalem rade. Pod zadnym pozorem nie bierz dwurecznej broni, wal zawsze na full atk, za pierwszym razem przejdz spokojnie i pokombinuj jak lurowac zeby nie wpadac na 3-4 scouty na raz ( szkoda uhow ).
dwie uwagi: -zbierasz wszystko co sie da sprzedac -na elfach nie zarobisz, ale stracisz niewiele a expic bedziesz szybko ( mysle ze ~2h na level jak na razie ). sprobuj i powiedz jak bylo
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() On ma 2 mlvl wiec raczej UH'ow nie uzyje.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Żeby expiło się naprawde dobrze: 40+ lvl, 80+/80+ i eq: RH, G Arm, K Legi, Demon Shield, Fa/Bs/Ss i KONIECZNIE BoHy (żeby szybko dogonić scouty). Wtedy może nawet zarobisz, a exp jak marzenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() 30 lev, k-set, crown shield, ss przy skillach 65/65 zwracalo sie od 90 do ~130% kosztow uhow. Przy sprzecie takim jak podales mozna isc na guardy, na ktorych zrobi tyle samo expa a zarobi znacznie wiecej. Elfy to jest miejscowka dla ludzi ktorzy szukaja szybkiego expa ebz koniecznosci skillowania tygodniami. W sam raz dla 30 levela ..
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Szalony Edzio
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
z takim eq i skillami to ja wole isc na dl'e ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Na DLach to knightem raczej nie poexpisz ;P CO najwyzej blokowanie a na to troche UH schodzi...
CO do tematu miałem 47 kina 80/78. Biegalem z Fire Axe i Vamp Shield na balanced i exp byl jak dla mnie wysmienity. Po drugie wiele osob nie wie ze istnieje wogole takie miejsce nie mowiac juz o dojsciu do niego ![]() Jesli nie musi sie zwracac za uhy a ty chcesz szybko poexpic to wybierz to miejsce. Sprawdzone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() a ja mam pytanie takie:
ile wziąść bp uhów żeby wystarczylo na okolo 3-4h expa 1-2 a moze wiecej no i 1 raz tam będe chodzi o elfy Knight 31 lvl 74/75 eq K-arm, p-legi, v-shield, Fs, buty, szalik ;p Ostatnio edytowany przez Mikhalov - 30-01-2006 o 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A może podałbyś lvl skille voc eq itd? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() @Mikhalov:
To zależy. Może równie dobrze zejść 4-5 uh w jednej chwili jak i nie schodzić wogóle przez dłuższy czas. Jak się nabierze trochę wprawy to wychodzi gdzieś tak 0,5-1 bp UH na godzinę expienia, czasem nawet mniej.