|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Gra ktoś w tą znakomitą gierke ?? jak nie to polecam mozna sie zrelaksować ( czyt. odpocząć od tibii xP ) oficjalna strona www.gunbound.net
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() kiedys, daaaawno temu, troche sie w to gralo. Nabilem bodajze double stone hammer, potem gra mi sie znudzila. Slyszalem, ze ostatnio bylo wprowadzanych kilka wiekszych zmian w grze, ale jakos nie ciagnie mnie do tego zeby sprawdzic. Chociaz jezeli znajde chwile wolnego czasu, to kto wie...
Ale kiedy jeszcze gralem, to pamietam, ze moim ulubionym pojazdem byl bodajze mage. Mial slabego speciala, ale w zasadzie wiekszosc pojedynkow i tak wygrywalo sie nie uzywajac go (badz co badz, delayozerne te speciale sa). Ciekawe tez avatary byly, czasami naprawde fajne kombinacje mozna bylo ulozyc ;) Jak mowilem, dawno nie gralem i prawdopodobnie baza avatarow jest teraz nieporownywalnie wieksza. To teraz tylko pytanie do osob, ktore nadal graja - czy w porownaniu do tego, co bylo +/- rok temu gra bardzo sie zmienila, i czy gracz ktory od roku nie gral bedzie w stanie polapac sie w tych wszystkich nowosciach? Jezeli tak, to moze niedlugo wroce do gry i skopie kilka tylkow ;] Najlepiej zeby ktos pokazal kilka screenow, powiedzmy z samej rozgrywki (menusy malo mnie interesuja ;p) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Mógłby ktoś więcej powiedziec o tej grze?(opis,screeny itd.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A co masz bana na google ?? xD A zainteresowanych tą grą zapraszam na strone ---> http://www.gry-online.pl/s061.asp?ID=229 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Gimler, ale jak już się pisze na forum o jakiejś gierce to wypadałoby napisać, na czym ona polega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Bardzo dobrze że nauczyłeś sie pisać ale teraz może zacznij czytac ze zrozumieniem -.- A zainteresowanych tą grą zapraszam na strone ---> http://www.gry-online.pl/s061.asp?ID=229 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ![]() dawno nie gralem ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Może ktoś coś trochę dokładniej opisać tę grę, albo podać link do jakiejś strony fanowskiej z dokładniejszym opisem? Narazie wygrałem 8 meczów a 3 przegrałem, ale trochę nie za bardzo kapuję niektórych rzeczy.
![]() |
#11 | ||||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 23-11-2005 o 20:27. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
Heh, tylko, że mi google nie chce działać ![]()
![]() |
#13 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
http://gunbound.icx.pl/ - polecam. http://www.stylokna.pl/wikipedia/gunbound http://www.gunbound.end.pl/ http://gunbound.hee.pl/ O ile stron! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() pytanko, czy to wymaga karty z akceleratorem 3D ;/ ? (bo ten złom tego nie ma -.- ).
Kiedyś grałem ,ale nie nabiłem żadnego wyższego hammera niż pojedyńczy drewniany ;P (czy jaki tam jest - ten na samym początku ;P ). Giera fajna była... teraz bym sobie pograł..więc jak by co to plz o odp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @Shinjix Dzięki
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Raczej nie wymaga ;P... Bo wczoraj grałem na mym złomie... chodzi (a soldat nie). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiesz, czasem zawyżają info ;P ...tak samo jak darkeden.... też wymaga karty 3D o.O ale nie potrzeba -.- .... . No przynajmniej na tym kompie.... ale nic innego już "lepszego" nie pójdzie :/ .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
PS. Mam jeszcze "ptaszka" w randze, brakuje mi kilku GP (nie mylić z Tibijską walutą), żeby mieć drewniany młot ![]() PS2. Gdzie ustawiasz z jakiego kraju jesteś (żeby się wyświetlało w randze)? PS3. Mój nick to MadakupaPL.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() narazie nie wchodze...szukam GW... może jednak jest nadzieja ze w tym kompie mam jako taką karte 3D o.O ... .
|
![]() |
![]() |