|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
|
![]() Niebędę tłumaczył o co chodzi w postman queście, jeśli sam niewiesz to ja Ci niepomoge, a jeśli wiesz to właśnie do Ciebie kieruję moje pytanie:
Jak powszechnie wiadomo Postman dzieli sie na 14 misji, Na poprzednim paccu zrobiłem 7 misji, ale pacc mi się skończył i niemogłem kontynuować, Kupiłem nowego pacca i tu miejsce na moje pytanie: Czy mogę kontynuować Postmana od 7 misji czy muszę zaczynać od początku? Proszę o szybkie odpowiedzi, jeśli wiesz to napisz, jeśli niewiesz bądź przypuszczasz że jest tak jak mówisz ale niejesteś pewien to lepiej niemów wcale. Dziekuję wszystkim z góry. ![]()
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Oczywiście, że możesz kontynuować.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() A ja jestem na 100% pewny że w postmanie możesz kontynuować,
postman quest niczym zadania w Gothicu nieważne czy zajmie ci to pół życia, ważne że to zrobisz... By Dark Kriss |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
|
![]() a wiec po co powtarzacie to samo kilka razy?
![]() Close temat plixor... |
![]() |