|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 27
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Czy da sie zamienic siebie np. w bohy ? Widzialem raz filmik w ktorym czlowiek zamienil sie w pusty vial. Jak nazywa sie ten czar?
Pozdro |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() tak. ten czar nazywa się chameleon. ale według mnie jest wogóle nie przydatny. służy tylko do zabawy
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 01-02-2006 o 16:52. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() @up
No, chyba że zmienisz się w blue robe albo jakiś inny twój wartościowy item - wtdy będziesz mógł spodziewać się że koleś użyje parceli ![]() Ale w sumie pomysł jest niezły (tak samo można by wykożystać czar "creature ilusion") byle by koleś nie looknął na ciebie bo wtedy wtopa ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Każdy czar w pewien sposób jest przydatny.Albo do zabawy czasami do zmylenia przeciwnika.Ja jednak myśle, że jest to czar, który raczej powinniśmy kupić w ostatniej kolejności.Uważam, że lepiej oszczędzić i zainwestować w jakiś item.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() ekhm...
Może i to ci napisze to jest offtopic ale na forum tibi.pl bardzo irytuje mnie jedna rzecz. Otóż jest to powtarzanie postów napisanych przez jakiegos urzytkownika wcześniej, na przyklad w tym temacie. Ktoś napisał, że jest to run chameleon, więc powinno sie zamknąć dyskusje a nie powtarzać to samo kilka razy. Takie spamowanie występuje również w tematach gdzie 100 osób jedzie po kims i mówi na poczatku "nie masz racji" a reszta 20~ osób powtarza kilka razy "jestes pajacem", "gdzie sie uczysz" i inne wulgarne okerślenia ![]() Podsumowywując APELUJE do niepowtarzania postów napisanych przez kogos i zamykanie tematów w których została uzyskana odpowiedź.
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |