|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Taak.. to ja zaczne, pewnie standardowo.
Uzywałem magicznego search button. Mam wrazenie że jestem juz na tyle 'dobrym' userem forum zeby móc stwierdzić "szukałem, szukałem i nic nie zanazłem". I tak własnie było.. więc.. Jestem w posiadaniu cudownego druidka na 31lvl, 38mlvl, eq to p set. Wanda brak <ai te hacki>. Powiedzcie - gdzie na terenie FACC jest dobry spawn dragów, pojedyńczo, w miare szybki... ? Powiecie ze w d lair ? Tak, ale, niestety - nie wiem gdzie dokładnie. Gdybym mógł dostać mapkę i opis lokalizacji to byłbym wdzięczny. I numerek 2 - ile by mi run na taki hunt zeszło ? Licząc ze będe tam 2-3H i będe mieć jednego DSa... Z góry dziękuje za pomoc ; ) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Polska
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Pay No Play
Świat: Morgana
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Szalony Edzio
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Odkyrlem ostanio dorby spawn, 5 minut drag pojedynczo.
Kolo thais pod ziemia jak idziesz na roty mijasz Fire devile nie wiem jak ci to powiedziec, moze jakies kumpel twoj bedze wiedzial to ci pokaze; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
@topic: Niestety naprawdę dobrych spawnów dla FACC nie ma. Z tego co jest chyba najlepszy właśnie dragon land koło Venore. Można też próbować w głównej jaskini, ale to już jak się ma dużą wprawę. Radziłbym 2 dsy (dużo szybciej zabijesz); z HMM raczej się nie zwróci, lepiej byś wyszedł jednak na wandzie.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W greenshore tam gdzie orki
Schodzisz 2 pieterka w dol i skrecasz w lewo nastepnie idziesz po drabince w gore i jest cienki korytarzyk i on zaczyna sie rozszezac. Wkoncu dochodzisz do takiego duzego pokoju z 1 dragiem P.S zreszta sam zobaczysz jak wejdziesz. Najlepiej zsummonuj 2 ds'y |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Topic do zamknięcia.. już dawno [?] przestałem grać druidkiem =P
Thx all |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |