|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Mam ważne pytanie,mam zamiar kupic pacc ale nie wiem jakie sa dobre strony paccaa i prosze wpisywac w taki sposob:
Złe: ![]() 1. ...... 2. ....... 3. ........... Dobre: ![]() 1. .... 2. ...... 3. ..... I jeszcze podajcie mi na mapce plzz jaskinie najwiekssza rotow na wszeswiecie oczywiscie na tylko gdzie dal paccow jest I mama pytanie jak wklelić np Fotke tu z jakies www.Bo nie wiem ... a niektórzy mają the best monters solo i rysunke np.gs ?( Dziekuje za wszytkie odpowiedzi ![]() ![]()
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2004
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
|
![]() Jak napiszesz cos najpierw poszukaj czy juz było (zrobie to za ciebie
![]() http://www.tibia.pl/thread.php?threa...5a674ed29c85f5 tak poza tym nie ma chyba złych stron paca są tylko dobre ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeee są złe strony pacca ?
Chyba tylko że kieske trza wyłożyć. Dobre to wszystkie te przywileje: Zawsze sie zalogujesz , domki , promocje , outfity itd Najwiecej rotów to chyba na darashia ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Dobre i złe strony posiadania Pacca
Złe: -trzeba wydać pieniadze na niego Dobre: -fajny wyglad postaci -możliwość kupienia domku/mieszkania,możliwość spania w łóżku -nowe czary -możliwość wykupienia promocji -możliwość przemieszczania sie statkiem miedzy miastami -możliwość dodania wiecej Vipów do Vip listy z 20 do 50 -nowe tereny (edron,darashia) -dostęp do nowych potworów (demon,warlock choc podobno jest kolo carlin i gdzies na ghullandzie,behemoth,princess ?? i chyba coś jeszcze) -lepsza ochrona hasła przed hackerami -logowanie się do gry za pierwszym razem -możliwość tworzenia i współtworzenia gildi może o czyms zapomnialem jesli tak to sorry prosze mnie poprawic jesli cos nie tak
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Wszystkie korzyści wynikające z posiadania pacca znajdująsię na tej stronie. Złe strony - cena (no chyba że jesteś milionerem).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() PACC nie ma złych stron:evil:
|
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Wszystkie korzyści wynikające z posiadania pacc znajdują się na tej stronie... Złe strony to cena (chyba że wygrałeś w totolotka).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Re up: LOL! Jeden dzien pacc'a na 3 miechy kosztuje niecały 1 zł, odkładaj tą złotówke dziennie i bedziesz miał.
Mapa (robiona na szybko 8) )dojscia do najlepszych rotów (według mnie). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Ja mam takie pytanko(bo nie umiem anglika za bardo)
Jak to trzeba kupic premium przez wysylanie kasy(przez poczte oczywiscie) jak to sie odbywa czy cos w tym styli prosze wazne pomózcie |
![]() |
![]() |