|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Potrzebuje save-pack do vice city. save-pack mam na mysli plik gdzie sa WSZYSTKIE savy do vice city. Jezeli ktos posiada informacje gdzie znajde niech je tu umiesci. A i zeby nie było przelazlem vice city dawno ale te savy zebym se powspominal bo zapomnialem savy robic wtedy
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() 1. Google
2. Emule 3. Azurus ( torrenty do Azu. -> isohunt.com , torrentportal.com ) 4. Kazza 5. Nie wiem o jakie save ci chodzi? Moze o wszystkie save od pocz. do końca gry? Każdy save po 10 min. czy jak? 6. Graj od nowa? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() @UP: Tak o wszystkie savy od poczatku do konca ale poukladane co misje...
Tak na google ale zabardzo niewiem jak wpisac Co wpisac? Save pack-vice city? Czy jak wpisac zeby było duzo wyników |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5141414
Masz. Wlaczylem stoper, i wyszukanie tego zajęło mi 37 sekund. Warto było zakładać temat? edit: http://www.stp.pl/pomoce/f7b2,save.html - następny. Niecała minuta. Eh ![]() gameguru.ru/files/saves/gta_vice_city_save.html - jak znasz rosyjski ![]() http://www.thegtaplace.com/pafiledb....category&id=15 - dwa różne save'y 100%
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 15-02-2006 o 21:55. |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() @Up
To się nazywa poświęcenie ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poświęcić 5 minut dla idioty ( musze tego użyć, wybaczcie ale nic innego mi do głowy nie przychodzi), który nie umie sobie wyszukać w googlach prostej rzeczy to nie problem. Zwłaszcza, że gram w beasts i czekam na energie ;-)))
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() To sobie przechodź sam, jak jesteś taki wybredny. Jaki to problem przejść VC? Absolutnie żaden, a przy okazji sobie powspominasz każdą misję po kolei, jeśli już tak bardzo chcesz. Nie ma sensu raczej robienie takigo packa, bo każdy i tak korzysta z jak najdalszego save`a.
@down Na pewno by się nie zmieściły, ale jeśli już coś takiego by istaniało, to do podmiany, że wrzucałbyś po te... nie wiem ile tam jest slotów, 10.
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 16-02-2006 o 12:02. |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() A tak nawiasem mówiąc. To zmieściłyby się wszystkie misje w tych slotach na savy? Przecież tam tego mało było.
Takie pytania to kieruj na forum gta.pl |
![]() |