![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
![]() |
![]() Pk na galanie heh + blokowanie noobow na cycach ;>
Musicie to obejrzec! o to 1 filmik: http://rapidshare.de/files/12341097/noobz.rec.html o to 2 filmik: http://rapidshare.de/files/12341267/lol.rec.html comment plx ![]() Team: Dilek (ja) Ziken, Boni Akranth (pozniej dostal rsa ![]() Ostatnio edytowany przez Krzyyy - 01-02-2006 o 23:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ... I to ma być pkowanie?? Ja tutaj widze bieganie za 13 lvl`ami
![]() A co do tego pytania w 6 minucie filmu. Nie to nie jest ladne pk. ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Imię: Freekozid
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 20
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
LOL. Boni i Ziken to moi bracia z reala. Ciekawe jakis ty film zrobil. Szjoda jak nie bylo na filmie jak leli chyba 35 rp albo jak boni wbil rs. ,,|,, ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobra powiem prosto z mostu filmy są najgorszymi pk jakie widzialem. Tak jak ktoś wyrzej wspomniał to bieganina za 13lvlami film trwa godzine a po 5min juz mi sie znudzil a drugi to chodzenie i właczanie pk na nooby którmu za***ali zarcie. Ostatnio edytowany przez NooB from LW - 03-02-2006 o 09:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Oglądnęłem te filmy i w sumie takie sobie ten gościu Kru~~ coś tam non stop do ciebie pisze na jednym chce żebyś kogoś tam zabił na drugim ty go zabijasz ogólnie rzecz ujmując strasznie to pokręcone
![]() Ostatnio edytowany przez jastr - 03-02-2006 o 09:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() gz zabijania noobow
![]() ![]() |
![]() |