|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wiem że to dział na zdjęcia, ale mam screena z dowodem jak mi Tibia działa pod Linux'em.
Więc zoabaczcie jaka brzydka jest Tibia pod Linux'em http://pniak12.w.interia.pl/ nawet okna Tibi niemoge powiększyć ![]() A gość w Tibi mi się tnie jagby Tibia miała duże wymagania. Pomocy ! ![]() Na stronie screen jest po prawej stronie. Pomóżcie mi ! Jeszcze raz podaje link http://pniak12.w.interia.pl/
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Albo chodziaż powiedźcie jak zainstalować Karte Graficzną albo coś żeby Tibi była piękna jak zawsze
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() ja ci powiem zebys zainstalowal sobie 2 systemy WINOWS i LINUX
![]() ![]() ps: pewno masz kogos starszego z rodzenstwa kto chce miec linuxa wiec z nim pogadaj zeby ci pomogl ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche to przypomina old client. Można sie pochlastać bo cały panel jest jakiś... hmm... dziwny. Pogadaj z bratem żeby zainstalował Windowsa, Linuxa można normalnie zainstalować nawet jeżeli jest już na kompie Windows, odwrotnie chyba też. Nie powinno nic mu się przez to zepsuć. A jak nie to trzeb go zmusić siłą
![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() Oj dzieci, dzieci.... Większośc z waschyba nie słyszała o "emulatroze" Windowsa pod Linuxem, czyli o sławnym juz WINE. Poprzez niego można zainstalować, a nawet uruchomić WINDOWSOWĄ Tibię. Ja tak mam zrobione i działa pięknie... Radzę poszukać po google.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() uwielbiam lordziki zwlaszcza <martwe>
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Cytuj:
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Albo cos mi sie zjeb*** albo niewiem co , klikam se na linka i jest o skyboardingu :/
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Widze skat'a i deske, i wszystko co nie o tibii ;/. Gdybyś miał licznik to bym pomyślał że zrobiłeś to dla punktów
![]() ![]()