|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Na new bedzie głowna :D
Gildia: Ciastkarze :D
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
|
![]() Tibia movie
Za***isty quest :< kiedy padl "Gladiatho" (60ms) wiedzialem ze padniemy coz udalo mi sie jakos zlapac gs :< Btw... nie pisac mi tu uh bo uh bot :< mialem 2 bp uh otwarte bo -trzymam uh od tylu (klikam na taka strzeleczke zeby wrocic do poprzedniego bp z uhami) dlatego wyjelem nie pelny bp uh bo sie balem ze nie zdaze kliknac na strzaleczke ![]() -uham sie nie notorycznie tzn nie jak mam ponizej 500hp czasem jak mam 50-300 wiec to chyba wyklucza bota? Ehh questa wogule z***alismy co widac ja moze bym przezyl gdyby nie to ze zalozylem gs zeby uwalig gs'a ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/13143857/...final.tmv.html co do tibia movie http://rapidshare.de/files/13144257/...0.3.2*********** uzywa sie tego jak tibia cam ![]() byl fun ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
![]() |
![]() @up
Sam jestes keylogger ¬¬ To co dal to filmik w TibiaMovie - programie podobynm do TibiCam Sam link do TM mozna znalezc w przyklejonym temacie wiec przestan gadac ze to kg |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() A drugie *****? Nawet jesli to nie keylogger, to niech nie daje na forum *****, bo i tak pójdzie ze 100 podejrzliwych postów ;s
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jesli ***** wam przeszkadza... to pech
![]() ![]() ![]() A co do Filmu to fajna jazda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
![]() |
![]() rotfl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Imię: Ninelanta
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 1
Poziom mag.: 1
|
![]() pomine moja ocene wykonania tego questu, ale pogratuluje tobie tego, ze walczyles do konca choc nie udalo sie.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Kaczory
Stan: Aktywny gracz
Imię: James Howk
Profesja: Knight
Gildia: \./
Świat: Kyra
Poziom: 8
Skille: 42/40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Daj rehosta na tibiacams lub cos innego bo ja chyba mam limit przekroczony na rapidzie
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Imię: Agrin Palladyn
Poziom: 122
![]() |
![]() zamiast dac rec to jakies kombinacje
![]() ![]() Tak wlasnie ze tak i co ? Ostatnio edytowany przez skret - 13-02-2006 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Andrychów
Świat: Nova
Poziom: 93
Skille: 89/88
|
![]() W tym temacie jest bezpieczna wersja tibiamovie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61690
Jaki ****a fuks że aola nosisz ;D btw z***any team. @ up Cos ci sie nie podoba w tibia movie? To moderators: weźcie zbanujcie takiego co mówi że coś jest na 100% keyloggerem BEZ ŻADNEGO DOWODU. Nawet ***as nie sprawdził to żadnym antywirem. -.-
"Ile dałbym by zapomnieć was, wasze tanie kawałki w radiu lecące cały czas, Ile dałbym by nie widzieć mask, które się tym jarają skamieniali jak głaz" - FIRMA WIRUS HIV HO POLO Ostatnio edytowany przez Mich@ł - 13-02-2006 o 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() sorry, ale z tego co widać wszyscy co przeżyli wyszli... tylko ty zostałeś
![]() niewiem czy bardziej oplacalo ci sie zebrać tego gsa,tower shield,stealth ring i stracić aola/exp/skille/mlvl czy wyjść i zrobić kiedy indziej
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Pozostaje mi powiedzieć: own3d
No ale w gruncie rzeczy quest done ^^ Troche to dziwne, widziałem Banshee questa wykonywanego przez 4 osoby, poszło jak z płatka...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
![]() ja... totalna kicha. Widac ze jestes dzielny chlopak xD Za malo shooterow bylo bo ile tam zostalo chyba 2 palkow i 6 knajtow. Jakby kazdy mial Challenge to bym moze udalo by sie jakos zabrac wszystkie nagrody. Naprawde nie widzialem takiego Banshee quest jeszcze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja *******e widac kick i nie wiecie ocb
Po 1 Hassan Sass mial ****a pobiec >> i bloknac a co zrobil? pobeigl \/ i zlurowal nam dl na niespodzianke ![]() Po 2 nie mielismy zrobic tego jak na kyra napisalem ze niechce pasc jak ten Gosc na kyra ![]() ![]() Po 3 z***alem bo moglem od razu s*******ic wziac nagrody i *** im w dupe (7 osob mi pisalo na priv zebym tak zrobil ![]() Po 4 Poszlo mi 12bp uh... blokowalem all warlocki,banshee itd... i ofc nie dostalem ani 1 gp z loota :< (ponoc mi sie nic nie nalezy ![]() ![]() btw.. Fun? 85ek s*******a 72 ek s*******a 61 ek zostaje ![]() P.S Rad~ Stare dobre hardcorki? ![]() Edit: Jak wyjde z questa przez tp nie bede mogl spowrotem wejsc ![]() Co do aol i blessow aff to w 1 noc odrobie ![]() Ostatnio edytowany przez Ampul - 13-02-2006 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Gratz filmiku, ogólnie super akcja ... Przede wszystkim to że zostałeś do końca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Pokemon Stronghold
![]() |
![]() Po prostu Gorn jest człowiekiem hardkoru
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Takiego h-u-j-owego Banshe jeszcze nigdy nie widzialem.
A ten 85 ek zachowal sie jak totalny noob am pytanie jak on wogole zrobil yen 85 ?? 5 ownerow ?? A co do ciebie Gorn Tez zachowales sie jak noob!! mogles posluchac zgnilka czy jakos tak i 2 trapy na wrl i by szybko poszlo i nikt by nie padl ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Hassan sie bal od samego poczatku coz lvl to nie postac ![]() Rad~ zacznij grac na askara nie ![]() Btw... Stanelem na nogi ^^ w sobote prawdopodobnie z tym samym teamem ide 2 raz na banshee ^^ (ale kilku nowych dojdzie moze tym razem to ja bede dowodzic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
po1. kozaka z siebie robiłeś, że niby wszystko wiesz a na samym poczatku questa poszedleś go wykonywać na GL na tego respa "za DSem" (tam gdzie starkler)<Gratz>. A nas od "polaczków" i "mądrali" przed tym zjechałeś, "polaczku". po2. 12 bp uh straciłeś bo latałeś jak taki idiota i lurowałeś na siebie po 3 banshee. po3. jedyne co należy ci oddać to wrl seal. Ale i tam pewnie bys tyle niestracil gdyby nie to, ze 2 shooterów stalo na gorze i afkowało, lol. Edit. Wszyscy macie racje, noobowato było ![]() Ostatnio edytowany przez lukaszby - 14-02-2006 o 09:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Dajcie rehosta na czymoklwiek innym niz rapid share
mam w sieci ~200 ludzi i zawsze przekroczone limity ;]