|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam!
Czy ktos moze mi pokazac na mapie, w ktorym miescu wychodzi sie po wyjsciu z z pomieszczenia z nagrodami w desert quescie? Chodzi o to, ze moi znajomi chca sie wybrac na vocation questa, a ja nauczony doswiadczeniem (zostalem niedawno zabity po zrobieniu go) ide "obstawiac". Tzn, ze chce stanac i czekac na nich i ewentualnie powiedziec, zeby nie wychodzili, gdyby ktos czekal przy wyjsciu (ostatnio to czesty proceder, ze wyzsze lvl czekaja na 20lvlowe postacie z 10k w plecaku :/). Z gor dziekuje za pomoc ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Rookstayer
Imię: Ricky Norek
Profesja: Knight
Gildia: Zobacz se
Świat: Zobacz se
Poziom: 666
Skille: 70/68
Poziom mag.: 4
|
![]() Wyjście z pokoju z nagrodami jest tuż przy skrzynkach. Idziesz w górę pare kratek i zobaczysz schody.Gdy wejdziesz na te schodki to zostaniesz przeniesiony do tego jakiegoś nekromaty (NPC) w świątyni (?) na pustyni.
A jeśli ci chodzi o "obstawianie" to jak tam wejdziesz? Musiałbyś mieć 2 ekipe bo wejścia "od zewnątrz" nie ma. Ostatnio edytowany przez Ricky - Norek - 08-02-2006 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No tak. Ale chodzi mi o to, ze w koncu wychodzi sie na pustynie! I nie wiem, w ktorym to jest miescu (a tam zazwyczaj stoja tacy goscie:/)
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Cytuj:
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Rookstayer
Imię: Ricky Norek
Gildia: Zobacz se