|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Witam, nie wiem czy taki temat juz istnieje - wpisalem w szukaj soule i nic mi nieznalazlo, ale przejdzmy do rzeczy. Chcialbym sie dowiedziec ile souli sie dostaje za danego potwora, bo kolega mi mowil ze za ja 1 draga dostaje sie 30 soula i skacza one co 15 sec(mowie teraz o pacc nie wiem jak jest na facc). A jezeli expie dajmy na to na goblinach, rotach czy innych potworach, jak zabije np. 1 goblina, ile souli mi sie zregeneruje?1?2?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Za każdego potwora , który daje więcej expa niż masz lvl , dostaje się 1 Sp po 2 minutach od zabicia.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Zabijam gobliny, daja mi one 25 expa, mam 25 lvl i daja mi soule i nie co 2 minuty tylko 15 sec
Nie ma jakiejs tabelki za jakiego potwora dostaje sie ile souli? Bo troche dziwne by bylo, gdyby za demona odnawial sie tylko 1 soul, a za rata tez 1 ![]() Ostatnio edytowany przez Shinjix - 09-02-2006 o 14:14. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za kazdego potworka ktory daje wiecej/tyle samo expa co masz lvl dostaje sie tyle samo expa. Czyli na np. 20lvlu niema roznicy czy zabijesz rotworma czy demona, dostaniesz tyle samo souli.
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pytanie, a jak te wszystkie soule dzialaja jak sie lezy w lozku?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Darashia
|
![]() @to all
Jakbyście nie zauważyli on ma promo, dlatego mu skaczą co 15 sec. Wy jesteście facc/without promo wiec macie wolniej @up W łóżku 1 co 15 min, nie ważne czy promo czy nie
![]() |