|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() PG.....Koleś lansował się na 2 miejscu pod względem szybkości expienia...widocznie ktoś poczuł sie zagrożony...NO PAIN-only noobs 124 ek
![]() ![]() http://rapidshare.de/files/12633532/...ikdie.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol .. niezly noob z kolesia .. shielding ma na poziome 30 najta, axe na poziomie 50 najta ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Nie za bardzo kapuje o co chodzi >.<
Ale skille to on ma ^^
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Świnoujście
Imię: Mighty Sugide
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 72
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Dobra teraz wyzywajacych Chompa od Nooba , skille ma jakie ma bo poprostu expi z d-lanca ? Trudne do zrozumienia ? Nie kazdy lubi trenowac
![]() Akcja ładna , No pain ma wiekszosc akcji na poziomie , i dobrze ze dostal Normandik , ladnie acc sharowal bo to nie mozliwe postac byla bardzo duzo czasu online i w ogole zdobywala tyle leveli , poza tym No pain nie zabija za skille / lv tylko za sharowanie widoczne accow.... Tyle odemnie.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: południe :)
Imię: Yaram
Profesja: Sorcerer
Gildia: Armageddon
Świat: Kyra
Poziom: 34
Poziom mag.: 39
|
![]() rozwaliła mnie ta rozmowa w filmiku:
14:51 Sir Drows: po ile chodzi 100 ryb ? 14:51 Morel Firesun: ryby nie chodza ![]() ![]() ![]() ![]() a akcja nie zła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Świat: Xerena
|
![]() NIe powiem akcja zaplanowana i ładnie wyszło GZ!! Fajne combo i dead. Ciekawe kto siedział na tym acc wtedy ;///
Ostatnio edytowany przez Malwin - 07-02-2006 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
|
![]() Up... Normandik nie sharowal acc bo poprostu gosc ma ferie... Pozdro dla tych gosci co za***ali go za to ze szybko expil. Gdyby oni byli PG to zamiast tamtego huncic za free mogli by sie sami zabrac za robienie lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Świat: Xerena
|
![]() hmm spójrz:
Styczeń 208h online Luty 67h 15m online Prawie 70 h w lutym chodź mamy dzisiaj dopiero 7 luty. I tak wydaje mi się że to jest duzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Dziwnie wydaje mi sie ze jednak No Pain ma obawy o takich jak Normandik i ich eliminuje nie bede po nich jechal bo mi zal , sam zginelem przez jednego z nich i do teraz nie wiem za co moze tez zazdroscil/obawiali sie lvlu Mysle ze na tym serwerze Np powinno zostac same przez co nie byloby zapotrzebowania jak i makerow ... 50 osob dziennie online i pieknie xD Od dluzszego czasu to mnie wpienia no ale nic nie zrobie pozdro dla all sija
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() O lol siemka To ja Normandik .... hahaha jak fajnie ze mysla ze sharuje czy jakos tam KONTO .... wcale nie prawda mam ferie i robilem 2 nocki z rzedu
![]() ![]() ![]() Zapomniaelm dodac ze ten knight co mnei u***al ten cham czy ktos tam mial prze*** skille ....hhrhrhr aha tego chara mialem 3 tygodnie ... nic dodac nic ujac ... a wogole 200h to jest malo jak na ferie 7h na dzien .... Ostatnio edytowany przez Kieru87 - 07-02-2006 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Saphira powoli mnie denerwuje wszystko sie respi totalnie wolno przez liczbe graczy online
samo no pain namawia graczy do przenoszena sie na saphire a puzniej tych lepszych eliminuje bezsens a co do skili chompa expi pewnie z d-lance i czeka na anihilatora ktorego moze jush niedlugo zobaczymy bo jest 4 graczy z 100 lvl ale mysle ze anihilator bedzie szybciej na kyrze albo ocerze |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() UP: mam wielka nadzieje ze anni sie im nieuda.
Skille to jak komentujecie to on ma smieszne ;] farta mialem ze przezylem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rezidew - 07-02-2006 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Normandik nie padl za PG, tylko za to, ze mial zamiar wywolac wojne przeciw NP, dostali przeciek i Norman~ padl ;p Co do ilosci godzin spedzonych przez niego przy kompie - jest to mozliwe zeby tyle wysiedzial bez sharingu, znam takie osoby i one nie sharuja, umia poprostu dysponowac wolnym czasem ;p