![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Włączam knight online, loguje się, wyskakuje mi lista serverów i klikam żeby zrobić sobie nowa postac na byle jakim z nich i lipa. Cały czas mi pisze "connecting" czy coś takiego i nic się nie dzieje.
Powie mi ktoś co się dzieje?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Eee... może zapytam inaczej - Kto ma linka do patchów 1300-1314, tych najnowszych??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Patch jest na główniej stronie KO
Ten 'connection' to nie przez wersje gry tylko przez ... - twój net ( może porty zablokowane ) - sam cierpie na ten problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Mam teraz problem inny. Hackshielda już naprawiłem, ale teraz jak chce wejsc na server jakis to caly czas czekam i widze napis "Please wait. Connecting" a na końcu "Disconnected from the server".
Co mam zrobić?? Ostatnio edytowany przez Ziomisław - 12-01-2006 o 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Knight online to jest świetna gra :d gram w ta gre juz ponad rok , mam 63 lv warkiem na serverze Xsiegon ;] , eq: Full set Shelli +7 Raptor +8/80poison,Iron Nec~, 2 Warrior Erringi , I 2 ring Of LIfe.
240k Nationali ![]() Denerwuje mnie jedna rzecz , jak sie nie ma pacca to w godzinach 15-24 cieżko wejsc na server , ale jturo bede miec Gold Pacc xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Imię: Rycerz Oktawian Flis
Profesja: Knight
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 68
Skille: 85/83
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak ci wyskakuje napis disconect from server to sprubuj nowe patche sciagnac
![]() Jak ja sie loguje to wyskakuje mi ze za duzo ludzi siedzi na serverze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Tez mi wyskakuje ze za duzo ludzi na srewie,ciagle probuje wejsc na ten sam serwer i sie po jakims czasie udaje
|
![]() |