Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-02-2006, 22:46   #1
Thorin-Debowa Tarcza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2005

Stan: Na emeryturze
Thorin-Debowa Tarcza ma numer GG 6299545
Domyślny Tibia- spojrzcie z innej strony

Ludzie mowiąc tibia nie wyobrazaja sobie tego jako zwykla gra..
pomyslcie, ludzie z zapalem i podnieceniem ogladają zdjecia, filmy i fake-i jest to zupelnie normalne. A teraz pomyslcie ze gracie w age of empires, diablo, black and white, counter-strike i robicie zdjecia i (nei wiem jak) nagrywacie filmy, czyz to nie jest głupie? a fake juz nie wspomne...

Zdjecia z tibii-fajnie
Zdjecia z innych gier-glupota

Nie rozumiem czemu..co jest w tak głupiej grze, ktora w dodatku nie ma konca...

Co wy o tym sądzicie?

Ostatnio edytowany przez Thorin-Debowa Tarcza - 04-02-2006 o 22:52.
Thorin-Debowa Tarcza jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-02-2006, 23:01   #2
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

[chaos]

Większość MMORPG nie ma końca (niby odzwierciedlenie RL)...

Do tego moge dodać jedno... kiedyś mnie to wnerwiało jak ludzie sie podniecali z filmów, fotek ze ... wiesz... zrobiłem krótki gif (już dość dawno temu) - do najlepszych nie nalezy... ale ujdzie ;P

>>>Wejdź tu by obejżeć<<<
(gif nie jest przeznaczony dla osób >18 lat ;P )
(no warning, ban plx)

Dobra, wracajac do topicu...
Ich do podnieca, wczuwaja się w tą postać... że już zapominają o bożym świecie. Ostatnio pkując z nudów (nie gram w tibie ... tak od czasu do czasu popekuje se 16 lvl sorckiem ;P ) zabilem 20 lvl knight... wkur... sie nie samowicie, myslalem ze rozwali sobie kompa... heh.

"Ludzie to tylko gra" - Niby każdy to wie... ale ... mówie, uzależniaja się od niej, potem sie nie dziwić czemu w cholere długo włosych łazi po mieście ;P (bez urazy ;P ... ale nie zbyt lubie mode HH długich włosków ;P ... bo czasem nie wiadomo co to jest - dziewczyna czy chłopak... bo takie chude, nie dokarmiane.. ze wiecie ). Ludzie gniją dniami i nocami przed Tibią by zdobyć ten lvl kolejny lub lepsze itemki lub kasiorke...
I tak to stracą ;P bo :
*Przestaną grać
*Padną
*Padną (w RL)
*Przeniosą się na inny serw
*Wyłączą Tibie (tak tak, kiedyś to nastąpi... chyba że Cip zrobi to tradycją "rodzinną" i ich dzieci będą dalej prowadzic ten interes, lub ktoś inny wykupi to)

Krótko mówiąc, DZieci nie widzą po za nią świata (gdy tylko pograja chwilke..)
No ale cóż...
Trzeba żyć dalej, przynajmniej większość z grających to chłopacy (mówie o tych co spędzają 24/7 przy kompie )... to mniejsza konkurencja .

Bye,

[/chaos]

Ostatnio edytowany przez Avager - 04-02-2006 o 23:24.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2006, 23:08   #3
Thorin-Debowa Tarcza
Użytkownik Forum

Domyślny

@Avager
Cóz to prawda..juz sa gracze 7-mio latkowie ;/
Ale powiem ci ze po tych latach gry w tibie moge sie domyslic ile gracz ma lat za pomocą rozmowy i zachowania.

Bo to przewaznie jest tak:
1 rok gry:
newbie..
2 i 3 rok gry:
thief,liar, waly robi, zabija, wkurza, wyzywa.
4 rok gry:
gracz sie normuje, nie kradnie, pomaga na help chacie itp.

Oczywiscie sa osoby ktore odrazu sa kulturalne i mile a sa i takie ktore do konca bedą noobami =(

A jeszcze dodam ze, najbardziej dziwne jest to jak gracze podniecają sie lvlem, m lvlem, eq, skillami. Podniecają sie czymś nieistniejącym....
stary 04-02-2006, 23:11   #4
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Domyślny

Zapomniałem dodać że gostek miał 26 lat (lub 25... tak przynajmniej mi mowil... potem zaczol oczywiscie bluzgac.. a ja zadnego bluzga nawet nie rzucilem .. ale sie w****il ;/ ;P )

Co do 7-mio latkow... oni sa "bardziej normalni" niz taki 10-13 latek ;/ . bo pisac ledwo umieja ;P .

Więc ci tak nie nabluzga... a zdarzysz go zabic (ja tak robie... gostek powie do mnie "wyp..." to dostaje serie z sd... Najbardziej to polakow sie oplaca zabijac...bo glupie, debilne,nie wie gdzie ma isc i jeszcze wrzeszczy "Plx nei zabiajajj amniie 11!11!11!" ... i zazwyczaj cos dobrego wypada... i satysfakcja jak ci zaczyna spam na priv ze zabiles go...

Osobiscie tepie ostatnio ludzi co anglika wogole nie umieja...
(takiego br'a zabilem - lvl 14 ... plate legi.. ladnie - loot)

Nio ale kij.... malo zabilem Silver'Moonem osob...

(znowu chaotycznie pisze, wybacz ;P ).

Ostatnio edytowany przez Avager - 04-02-2006 o 23:13.
stary 04-02-2006, 23:11   #5
Ra the Risin' Sun
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sieradz / Łódzkie

Stan: Aktywny gracz
Świat: czekam na nowy
Ra the Risin' Sun ma numer GG 8807376
Domyślny

Hehehehe ten gif był niezły Po prostu tibia robi ludziom sieczkę z mózgu.

Actually I'm not playin' tibia,
I'm waitin' for a new world

Zapraszam do działu ' Twórczość '

Ra the Risin' Sun jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2006, 23:13   #6
Thorin-Debowa Tarcza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
Co do 7-mio latkow... oni sa "bardziej normalni" niz taki 10-13 latek ;/ . bo pisac ledwo umieja ;P .

Tak, z tym sie zgodze. Wole zeby 7-mio latkowie okupywali swoimi 3 lvlowymi charami rook, niz 10 latkowie swoimi 15 lvlowymi charami klepali all na drodze na mainie....

A co do gifu to ujdzie w tłoku

Ostatnio edytowany przez Thorin-Debowa Tarcza - 04-02-2006 o 23:15.
stary 04-02-2006, 23:26   #7
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Większość MMORPG nie ma końca (niby odzwierciedlenie Tibii)...

Ale byka walnołem...
Miało byc Odzwierciedlenie RL ... heh .. o czyms innym mysle a co innego pisze ;P

(poprawiłem już tamto/tam to)
stary 04-02-2006, 23:28   #8
Thorin-Debowa Tarcza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Ale byka walnołem...
Miało byc Odzwierciedlenie RL ... heh .. o czyms innym mysle a co innego pisze ;P

(poprawiłem już tamto/tam to)

Tez tak mam ale z mowieniem, kiedys myslalem o czyms innym i zamiast ruszam powiedzialem do starej rucham xD
stary 05-02-2006, 00:31   #9
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Czemu tak jest?

To wiąże się z klimatem tibi,zakrytym w.......

[...]Polach.

Te kwadraciki,które przechodzimy jeden po drugim klikając palcem w strzałki,są naszym życiem.

Mała przerwa na fake :Dlaczego tak fajne są fake??

Bo w tibi mamy prostą grafikę,która łatwo można przerobić.A wszystkie dwu wymiarowe-lekko zcieniowane własne obiekty będą dobrze wyglądały u jej boku.

Podczas np. Huntu.te wyżej wspomniane kwadraciki są naszym życiem.

To one dają klimat celowania,pvp,oraz leczenie kolegów uh-runami.Dlatego ludzie są tacy ucieszeni kiedy mogą oglądac co ciekawego kryje się na kwadracikach kolegi,bądź na kwadracikach naokoło niego.Zrozumiałe?? Ludzie mogą zobaczyć jak inni radzą sobie w tibijskim świecie,gdzie liczy się czas i wytrwałość.Gdzie patrzymy jak jeden lvl robi więcej od drugiego,i możemy sobie pozazdrościć.

Zrozumiałe?

Aco do screenow z innych gier,to się mylisz.Ja osobiście widziałem wiele ciekawych screenów,że już nie wspomne o wielkich wulkanach w Black & White,filmów jak koleś nabija w CS'ie 4 heady naraz, czy Barlogu w BFME

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 05-02-2006 o 00:34.
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 00:38   #10
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

widziałem screny i filmy z dark edena, line age i diablo battle net a nawet z red dragona, to nie jest tak że tylko tibia jest wyróżniana filmowaniem po prostu to jest forum o tibi i oczywistym jest że są tu wklejane screny z tibi a nie z super mario. Filmowanie gier wynika z chęci pochwalenia sie innym swoimi osiągnięciami i umiejętnościami, bo kto nie lubi jak ktoś inny go chwali, każdy jest w jakimś stopniu próżny. To nie zboczenie a raczej małe skrzywienie

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 01:53   #11
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

@Walekifa: powiem szczerze, to jest najgłupsze wytłumaczenie klimatu tibii... Dla ciebie klimat i cały urok tej gry jest w polach?! Powiem ci, że 99% mmorpg ma własnie pola, ale nie zawsze tak widoczne jak w tibii. Moim zdaniem, klimat jest w prostej grafice, systemie gry i w czymś jeszcze, jest taka cząstka która wciąga. Ofkors nie można powiedzieć, że tibia ma choć drobinki klimatu RPG... a szkoda...

Co do tego "maniakalstwa" na punkcie Tibii, screnny, fake, filmiki są przecierz nie tylko w Tibii. Ja osobiście lubie oglądać filmiki z WoWa, szczegulnie eksploracje jakiś monumentalnych widoczków ale najważniejsze jest to, że te wszelkie gry to tylko gry, nie można sobie odpuszczać urodzin Cioci ponieważ kolega z Tibii idzie na hunta...

Avager: sweet gif

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 05:52   #12
King Mati
Użytkownik Forum

King Mati's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States

Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
Domyślny

W sumie masz racje tylko tibia taka jest w nic chyba nie gralem tak dlugo jak w tibie bo jak gralem np max payn 2 to ta gre w caly dzien przeszedlem i troche nocy a w tibie za ten czas jazwyzej bym na starym servie zrobil z rooka 20 lvl i zaleznie od profesje.

Nie zaznaczaj tego tekstu !!
King Mati jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 08:50   #13
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

a pomyslcie....
dlaczego 22 facetow potrafi wyjsc na boisko i biegac za okraglym kawalkiem skory z powietrzem w srodku?
dlaczego szachista potrafi rozegrac dzeisiatki parti w ciagu tygodnia (chyba nie przesadzilem)?
dlaczego kierowca rajdowy w pewnym sensie ryzykuje zycie, jezdzac bardzo szybko po torze?
[sry za troszke nieudolne przyklady ale jest zdecydowanie za wczesnie]

Bo to wszystko to jest ROZRYWKA
Pilkarz rowniez denerwuje sie kiedy jego ciezka pracca idzie na marne i przegrywa mecz. Dead w Tibii to pewnego rodzaju porazka. Do tego dochodzi fakt, ze ktos to porazke zafundowal ci tak dla jaj inny czlowiek(PK).
Ale tak jak juz powiedzialem w jakims innym temacie. Ja uwielba ta gre wlasnie za adrenaline jaka dostarcza Powiedzcie mi, czy jest wsrod was ktos taki, komu na red hp i z potworem na plecach serducho nie zaczyna walic troche szybciej???

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 05-02-2006 o 11:24.
zalfik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 09:42   #14
pijopiwnik
Użytkownik Forum

pijopiwnik's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik
a pomyslcie....
dlaczego 22 facetow potrafi wyjsc na boisko i biegac za okraglym kawalkiem skory z powietrzem w srodku?
dlaczego szachista potrafi rozegrac dzeisiatki parti w ciagu tygodnia (chyba nie przesadzilem)?
dlaczego kierowca rajdowy w pewnym sensie ryzykuje zycie, jezdzac bardzo szybko po tworze?

Pilkarz rowniez denerwuje sie kiedy jego ciezka pracca idzie na marne i przegrywa mecz. Dead w Tibii to pewnego rodzaju porazka. Do tego dochodzi fakt, ze ktos to porazke zafundowal ci tka dla jaj (PK).
Ale tak jak juz powiedzialem w jakims innym temacie. Ja uwielba ta gre wlasnie za adrenaline jaka dostarcza Powiedzcie mi, czy jest wsrod was ktos taki, komu na red hp i z potworem na plecach serducho nie zaczyna walic troche szybciej???
Odnośnie piłki nożnej...ja gram w piłke i "widze ją", moge dotknąć, kopnąć czy też nadmuchać bo ona jest realna, tzn. istnieje.
A z tibią jest co innego, ponieważ jest to tylko grafkika komputerowa, ale działający na nas klimat gry (domki, wojny, zadania itp.) wciągają nas, tak jak w piłce nożnej grasz mecz, wygra twój klub, strzelileś bramke i chcesz dalej grać, strzelać, wygrywać.
stary 05-02-2006, 10:42   #15
Thorin-Debowa Tarcza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik
a pomyslcie....
dlaczego kierowca rajdowy w pewnym sensie ryzykuje zycie, jezdzac bardzo szybko po tworze?

Pilkarz rowniez denerwuje sie kiedy jego ciezka pracca idzie na marne i przegrywa mecz. Dead w Tibii to pewnego rodzaju porazka. Do tego dochodzi fakt, ze ktos to porazke zafundowal ci tka dla jaj (PK).
1. Porównales realistyczny swiat do cybernetycznego, ktorego nie mozesz dotknąc.
A pilkazowi płacą nawet za przegrany mecz, wiec wiesz.....a w tibi nikt ci nei zwroci miesiecznej pracy.

2.Co do tego red hp i serducha to mi nie wali, padlem na zerku i dsie na pohu bo mi uh nie wszedl i trudno, zaczolem sie troche smiac ze mam pecha ze all sie respi fastem xD

A spójrzcie jeszcze na skille:
Jak mozna siedzieć po 5h dziennie i skillowac przez miesiąc??? To jest totalne maniactwo, to samo odnosi sie kupowanie pacców....

Powiem wam ze tibia jedyne co przynosi to stres (w puzniejszych latach gry) (thiefy, liary, ludzie zabijajacy potwory, wlasne deady, klopoty z lagami itp. itd.)

Ostatnio edytowany przez Thorin-Debowa Tarcza - 05-02-2006 o 10:44.
stary 05-02-2006, 11:22   #16
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
1. Porównales realistyczny swiat do cybernetycznego, ktorego nie mozesz dotknąc.
Porownalem rozne rodzaje rozywki. TIBIA to forma rozrywki elektronicznej, futbol - realnej

Cytuj:
A pilkazowi płacą nawet za przegrany mecz, wiec wiesz.....a w Tibi nikt ci nei zwroci miesiecznej pracy.
Zawodowym pilkarzom placa... ja gralem w okregowce, gdzie nie dostawalem NIC, ale gralem bo uwielbiam ten sport. Gram w Tibie bo bardzo to lubie (znacznie mniej niz pilke )

Cytuj:
2.Co do tego red hp i serducha to mi nie wali, padlem na zerku i dsie na pohu bo mi uh nie wszedl i trudno, zaczolem sie troche smiac ze mam pecha ze all sie respi fastem xD
A wiec TIBIA wyzwolila u Ciebie jakies emocje. A ze twoje akurat sa pozytywne to gratuluje Chcialbym umiec sie smiac podczas deada

Cytuj:
A spójrzcie jeszcze na skille:
Jak mozna siedzieć po 5h dziennie i skillowac przez miesiąc??? To jest totalne maniactwo, to samo odnosi sie kupowanie pacców....
Wracam do porownania z graniem w pilke. Pomimo, iz lubie grac, to nie jestem tylko na meczach, ale rowniez na treningach, gdzie nie tylko sie gral, ale robi sie zmudne, czsto nudne i meczace cwiczenia. To wszystko po to aby byc lepszym.
Chociaz swoja droga w Tibi cholera mnie bieze jak musze ~10h na jednego skilla :/

Cytuj:
Powiem wam ze tibia jedyne co przynosi to stres (w puzniejszych latach gry) (thiefy, liary, ludzie zabijajacy potwory, wlasne deady, klopoty z lagami itp. itd.)
Po pierwsze to BYK :/
Po drugie nie zgodze sie, ze jedyne co przynosi to stres. Radosc z kolejnego lvla, skilla, lepszego itemu. To nie sarzeczy materialne, ktorych mozna dotknac. Ale czy ludzie musza sie cieszyc tylko z rzeczy materialnych?
Przyklad: Czy nie cieszy cie kolejne 5 w szkolnym dzienniku, a nie zlosci kolejne 1?
Przyklad nie dotyczy oczywiscie osob, ktore swoja szkole maja w powazniu

Zaje*iste koszulki ^_^
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 05-02-2006 o 11:25.
stary 05-02-2006, 13:27   #17
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
widziałem screny i filmy z dark edena, line age i diablo battle net a nawet z red dragona, to nie jest tak że tylko tibia jest wyróżniana filmowaniem po prostu to jest forum o tibi i oczywistym jest że są tu wklejane screny z tibi a nie z super mario. Filmowanie gier wynika z chęci pochwalenia sie innym swoimi osiągnięciami i umiejętnościami, bo kto nie lubi jak ktoś inny go chwali, każdy jest w jakimś stopniu próżny. To nie zboczenie a raczej małe skrzywienie
ja widzialem filmik z super mario co do screenow to robione sa praktycznie z kazdej gry bez wyjatku (pod warunkiem ze dany moment jest wart uchwycenia).

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 19:33   #18
Thorin-Debowa Tarcza
Użytkownik Forum

Domyślny

@Khazar
Robi sie zdjecia z duzo gier, ale tylko z tibii oglada sie z takim podneiceniem...

@Zalfik
1.Rozrywka? owszem~ ale tibia (monitor) psuje oczy, zabija wyobraznie, i wiele innych o ktorych chyba nie musze pisac. A pilka nozna dostarcza same +

2.Nauczysz sie smiac ze smierci po kilku latach gry

3. "Pózniejszych" sorry rzeczywiscie byk

Owszem, nabicie lvla jest przyjemne, o ile nie dzielisz jaskini guardow z 5 innymi paladynami...
A co do ocen to to samo, oceny wpływają na twoje dalsze zycie, a tibia nie

Nie warto jest porownywac rl do gier
stary 05-02-2006, 19:48   #19
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Domyślny

uhm.... mimo wszystko... dla mnie Tibia to rozrywka... dla Ciebie chyba tez, skoro w nia grasz Nikt Cie przeciez nie zmusza
A cz z pilki cos mialem? Hmmm... bylem zmeczony, zaniedbywalem szkole, musialem dojezdzac 20km na treningi, wkurzalem sie na kolegow z druzyny, a nawet mialem operacje
Podkreslam to, ze nie wszystko robimy dla korzysci materialnych Tak juz jest z ludzmi, ze potrafia cieszyc sie z rzeczy, ktorych dotknac nie mozna

Zaje*iste koszulki ^_^
www.ortografia.pl
stary 05-02-2006, 20:53   #20
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
@Walekifa: powiem szczerze, to jest najgłupsze wytłumaczenie klimatu tibii... Dla ciebie klimat i cały urok tej gry jest w polach?! Powiem ci, że 99% mmorpg ma własnie pola, ale nie zawsze tak widoczne jak w tibii. Moim zdaniem, klimat jest w prostej grafice, systemie gry i w czymś jeszcze, jest taka cząstka która wciąga. Ofkors nie można powiedzieć, że tibia ma choć drobinki klimatu RPG... a szkoda...

Źle mnie zrozumiałeś,albo ja się źle wyraziłem

Powiec mi co widzisz w tibi lebszego od innych MMORPG ??

Więcej Itemow?? Raczej nie

Więcej Potworów?? Wątpie

Lebsza grafa??

Dźwięk muzyka?? -||-

80% tego co jest klimatem tej gry to możliwości jakie niesie ze sobą świat podzielony na pola.

Tutaj na nich widzimy potrzebę teamu oraz uciechę z niego podczas hunta,questa.

Popatrz np. na takie lineage.

czym jest tam pvp?? Zaznaczeniem siebie jako celu,i klikaniem na ikonki zaklęć/skilli oraz obserwowanie. W tibi biegamy jak w zręcznościówce.Liczy się skill omijania,oraz celowania.Tutaj człowiek może pokazać że jest dobry w mmorpg,tutaj 30 lvl potrafi zabic 60 lvl'a jeśli jest wystarczająco dobry.

A tam co?? Podchodze do areny by pooglądać walki h lvl'ów.

A że nietracimy tam prawie nic podszas śmierci(kolejny element klimatu),wbiłem na arenę.

NAgle widze że jeden miły kolega obraca się ku mnie,i puszcza spella.

You lose 70 000 hit points A hp miałem całe 1k. Do czego ograniczyła się ta walka? do zaznaczenia mnie kursorem,i naciśnięcia jednego klawisza.

A jak wyglądała by ta walka gdyby tam były pola?? Może trafił by dopiero za 5 razem,może odebrał bym mu troche hp. Ale oni wolą zdobyć graczy grafiką i itemami niż ciekawym silnikiem....

"dedy"

Wyżej wspomniane zgony,które nadają sensu tej gry są mało w jakich MMORPG.

Dlaczego tutaj hunt na np. dl'ach jest taki ciekawy?? BO ludzie lubią adrenalinę,wolą żeby coś się działo,wolą przeżyć przygody,wolą nie być pewni co się stanie.A w takim np MU,po śmierci nic sobie ne robimy,poprostu wychodzimy kawałek za miasto,gdzie mamy już potworki do wysiekania.

Myśle że teraz zrozumiałeś

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania