|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
|
![]() Na forum.tibia.com znalazłem to:
Cytuj:
Co o Tym myślicie??
![]() TIBIA TYLKO 4 FUN, NIC WIĘCEJ! Ostatnio edytowany przez Dziutrix - 28-12-2005 o 13:07. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Programista
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Thais
Imię: Zebrak
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
Poziom: 46
Skille: 20/25
Poziom mag.: 51
|
![]() To samo było na Eternii... i co? I nic!
Chyba że zaczną zabijać tych co dysktują za wysokie ceny...
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() zrobili błąd napisali magic plate armor 1kk za jeden 1k magic plate armor i mysle ze to pomylka
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() ng sobie ceny daje haha
![]() ![]() mpa dlatego takei drogie bo wiekszosc to oni na demonach siedza i nie daja dojsc innym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() ng sobie ceny daje haha
![]() ![]() mpa dlatego takei drogie bo wiekszosc to oni na demonach siedza i nie daja dojsc innym ![]() double post -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() widac ze jestescie kiepscy z matmy:
1kk = 1k x k = 1k x 1000 = 1000k a nie milion -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Toruń ^^
![]() |
![]() A 1000k to nie jest milion przypadkiem? :> Nie jestem pewien bo dzis nie mysle na trzezwo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
bardzo dobrze ze NG daje ceny najlepsza gildia na servie i co moze jakies Boom mialoby dawac ceny a moze i ty? 23lvl nice ![]() niedadza dojsc innym na demony? niedopuscili cie? watpie ze wogle tam keidys byles
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() hahaha lol jaki debil bauahha
1000k k jest liczone jako tysiac wiec 1000 razy 1000 to 1'000'000 gp ;] ktos tu jest slaby z matmy?:> ja mam 5 na 6 ![]() lol najlepiej zeby all chodizlo po 2 k wtedy by byla zabawa niie? ![]() Hail NG! Hail Wind's Family! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() a jak ja bym sprzedal bohy memberowi ng albo komus z rl mannowa albo waldoria za 40k .. to myslicie ze to zostalo by przez nich w ogole rozpatrzone , zauwazone ... nie! po co zrobili taki post , po to zeby huncic tych nie wygodnych za "pogarszanie ekonomii servera"
![]() gdyz price lista jest po to zeby sie na niej opierac a nie zeby ja zawsze rpzestrzegac ![]() Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 30-12-2005 o 08:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Ten price list to i tak mit, po tych cenach nic nie mozna sprzedać. Leży mi złomu w domku i w depo za 150k i nie moge nic z tym zrobić bo po cenach z price listy nikt nie kupuje!! Obsidia ma najgorszą ekonomię ze wszystkich nowych światów!! Ceny powoli zmierzają ku poziomowi jaki istnieje na starych światach które istnieją około 2 lat!!
Prędzej czy później trzeba coś z tym zrobić. Więc wszyscy co tak bezkarnie łamią ceny niech się lepiej pilnują bo któregoś dnia może ich to drogo kosztować. Grrrrr
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja nie wiem czy dziutrixowi chodzilo o milion k czy o milion gp
a ty dezmo ze chodzisz do czwartej klasy czy do cku (centrum ksztalcenia ulomnych (ustawicznego ,zeby nie bylo ze nie wiem co to znaczy)) ze dostajesz szostki czy piatki --.- a nawet jesli zle zobaczylem to nie znaczy ze musisz sie podniecac swoimi ocenami bo to nie jest forum dla nygusow/kujonow/lamusow zeby sie podniecac ocenami -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
policz sobie ile to jest 1000 x 1000 = tadam = 1 000 000 ( 1 k tj. 1000gp ) wiec skoro wyszlo Ci 1000k to jest to równe 1 000 000gp ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() przeciez mowie ze nei wiem czy chodzilo mu o milion k czy milion gp
ssij jadra -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() to mam jedno noobowskie pytanie co to jest price list???
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Price list jest to wyznaczona cena rzeczy przez Czlowika ktory rzadzi na servie. Kazdy powinien sie do tego przystosowac ale niestety mamy noobow ktorzy niewiedza gdzie ten price list jest. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Price lista byla by dobra.Np. na Obsidi Dragon shield 5k , Serpent sword 700 gp itp. nA Antice która ma 4 lata+ Dragon shield 4k Serpent sword 600 gp i co to za ruznice a 3.5 roku ruznicy . Ekonomia jest TRAGICZNA