|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2007
|
![]() Witajcie zaczelam dzisiaj grac sobie na INFERNIE gralam spory okres czasu na dolera ale przegralismy wojne i good bye all
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Żywiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oz Kur.. Duzo Ich
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Payback
Świat: Inferna
Poziom: 71
Poziom mag.: 56
|
![]() Gram na infernie ponad rok, z krótką przerwą, bo gralem na beryli tez, powiem tak, to najbardziej przejebany serwer jaki wogole istnieje
![]() Na zadnym innym serwie tyle razy nie padlem od PK. Np wczoraj Pekowalismy w 15 osob, jeden kumpel zrobil z 39 na 45 a drugi z 36 na 45 ![]() ![]() ![]() A dzisiaj rano zabili i mnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
-albo masz max 12lat. i zero mózgu -albo nie wiesz co to wychowanie bo cię nie wychowali -albo twój lvl w tibi nie przekracza 15 -albo jesteś kretynem Jeżeli nie wierzysz w to co napisałem przeczytaj swój post jeszcze raz... a zobaczysz w nim masę idiotyzmu związaną z noobostwem "mam hanta jestem brazolem itp" |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() zgadzam sie z powyzszym forumowiczem =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
na żartach się nie znacie..No tak w szkole średnia 5.0...nie dziwie sie tak btw. mam na novej 49 lvl to sie nie czepiaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
do mnie wczoraj wpadla ekipa na roty :d kilka gfb i lezalem ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() heeh moj kumpel ma 67 rp i ostatnia mu na dragach wpadla ekipa 120 ek 97 rp i 56 ms padl po 30 sec.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczoraj oni polowali, jutro ktoś inny zapoluje na nich. I tak w kółko.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() Hahahah
kocham inferne bo to pierwszy serwer na jakim zaczalem grac w tibie,pamietam czasy jak szalal tam jonasz headsmasher,kroonik mial 40 lvl .....ach kiedy to bylo ![]() Ale niestety powyzej 40+ lvl ciezko sie wybic,a nawet i potem jestes tylko dawca expa dla ekipy ktora cie dojedzie..... Czytajac wasze posty widze ze nic sie nie zmienilo ![]() "..czysty hardcor .." to tyle... mam jeszcze 2 chary ale juz coraj rzadziej na nie zagladam,a jesli nawet to i tak raczej postoje w depo i podziwiam akcje,jakie tam sie wyrabiaja ![]() Ale pozdrawiam wszystkich garczy z inferny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Proponuje Ogądnąć filmiki z PK thodiel aryza. Prze kotles tyle mozna o nim powiedziec, wysiekli polowe inferny
![]() Kolesie sa dobrzy nie ma co, a pozdrowienia dla bohatera filmikow Zarumiona xDDD I dla ciebie Ravuse. co berylia sie znudzila?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
jeszcze nie, na infernie robie chara dla funu, ale ... z berylii i tak wylece ;p w swoim czasie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Co masz na mysli wyleciec z beryli??
Gambin sharuje z KSem bo cos za dobrze mu ten lvle idze niz zwykle i jeszcze opis "GAMBSOLO" , wiesz cos o tym?? A jak tam stosunki szwedow do hiszpanow?? Mam nadzieje ze sie kluca ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |