--> | --> |
|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() To jeden z najbardziej popularnych światów tibijskich, jednak na tej stronie mało się o nim pisze.Ciekawi mnie wasza opinia na temat Titanii.Chciałbym żeby ten temat sie rozwinął i żeby zamieszczano tu ciekawe informacje z tego serva.Jeśli natomiast wam się nie spodobało to zacznijcie mnie od noobow wyzywać i poprosze modów o zamknięcie tego tematu.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no coz, wojna niby jest ale jak narazie kazzadum dostaje ostro w dupe a unici sobie expia;]
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Aryn Evil'Eye
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
|
![]() Titania...Stary Serv. Co tam duzo do gadania większośc ludzi z Titania porozbiegała sie po innych servach, mało wytrzymało z tymi szwedami
Ja po Titania Mialem juz 4 Servy ![]() Powodzenia Dla Wytrwałych graczy na titani. Miedzy Innymi Seq, Chiyus, Konska Mucha i ta gildia Anacienta Boltera "Levante. i Pozdro Im and Hail them ![]() Hail My Family Evil'Eye Hail Kyra Old ... Ostatnio edytowany przez Aryn - 11-05-2006 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
![]() Dzieki za pozdrowienia. A co do Titani to tak duzo sie nie dzieje, ludzie weszli do Seraph zeby wygrac wojne a teraz wszyscy sie wyplacaja....zalujace. Ostatnio jak widzialem ile Unici maja kasy to zal mi sie zrobilo all, no bo z takim zgraniem jak Seraph to UNit zawsze wygra i po co dochodzic do wojny poczym zaraz sie wyplacaja? Wszyscy mowia ze Kazadum szykuje wielki atak niby a juz sie czeka z 2 miesiace i moim zdaniem nic nie zrobia przesniesli sie na Morgane i sie tam trzymaja , mysle ze dla Kazadum Titania jest skonczona. Ci ktorzy graja jeszcze na Titani tak jak ja najlepiej nie wlazic w droge Unitom.
Ostatnio edytowany przez Master Vilum - 12-05-2006 o 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No tiii
![]() A co do wojny to na poczatku Kazadum mial szanse, cienkie ale mial... teraz Unity se spokojnie poexpily, troche osob doszlo, troche odeszlo ale pomijajac nic nie znaczace pojedyncze fragi Kazadumu, nie maja szans z Unitem... GL dla all grajacych na titanii, p0zdro dla Patrykola ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ja wiem czy zapomniany jak widze to Unity maja bardzo dobre zgranie nawet ich czasm porownuje do del'toro ale to tylko jest jedna zasluga maja dobre nety i znaja sie na rl i umieja sie dogadac. A co najbardziej mi sie podoba w Unitach? Ich Filmy jak rozwalaja innych. Raz mialem przykra akcje z Unit ale co mam poradzic walczyc z nimi?, nie ma sensu no bo wiadome ze Unit zawsze wygra...
Ale jak widze Titanie a inne servery to najbardziej podoba mi sie Titania no bo duzo sie tu dzieje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() sytuacja jest taka ze nie ma w tej chwili zadnej alternatywy dla unitu.kazadum nie da rady pozostaje trzymac sie z boku tak jak wspomniał Vilum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprostu nie mieszac sie w sprawy Unitow przeciez oni nie beda grac wiecznie, a tak propo pare osob expi z Unit a all titania niektorzy to masowo expia i przyjdzie taki czas ze niektorzy ponarobia lvle coraz wiecej osob i bedzie klapa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2005
|
![]() Mam pewien problem. Myslalem nad azczeciem gry na titani ale nie jestem do konca pewny czy tam grac. Powiedzcie mi troche o titani jakie sa + i - grania na titani. Z gory dziekuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio byla akcja , huncimy sobie hydry Marrion +Ja+Seq the Master, huncimy 15 min zaraz wpada Gaura bije nas z exori vis i mowi ze mamy wyjsc juz i nigdy nie wracac bo jak nas tu spotka to nas zabije.....Wiec po co sie bawic na tym serverze teraz jak nawet huncic nie mozna. Teraz tylko czekam sobie do new servera tam moze bede mial wiecej do powiedzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Aryn Evil'Eye
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
|
![]() Kto Wlaczyc na kogo w Wojnie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie rozumiem mozesz jasniej? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Vilum
Dlatego ja odszedlem z Titanii we wrzesniu zeszlego roku ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Titania. Stary serwer, ma dosyc bogata historie. Przez jego ziemie przewinelo sie bardzo duzo dobrych graczy, ale wiekszosc nie wytrzymala egzystencji unitu. To banda dzieciakow ktora nie ma rl, nic dodac nic ujac wystarczy tylko spojrzec co oni wyprawiaja, przez godziny moga siedziec i lampic sie w monitor czekajac na massloga :S. Co do wojny prawie kazdy jeszcze niedawno myslal, ze to juz ich koniec. No ale organizacja wielu ludzi z roznych krajow nie moze sie rownac z organizacja ekipy z 1 miasta :s
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Titania - serv stracony. Z tym się można zgodzić, ale nie dokońca. Kazadum coś czyni, chce odbić serv, ale ich zgranie. Fajnie to było pokazane w filmiku FIRE TOXIC jak na pustyni kazadum stało na środku i trapowało Rosteina, a UNIT se biegał spokojnie wokół ich i bił członkow kaz. tak się nie da wygrac wojny. teraz coraz wykupiaja sie ludzie z RR, ale czy to ma sens? Myślę, że unit troszke a nawet bardzo wzbogaca się na wojnach. ostatnio nawet dawałem ss, tam bylo fajnie ukazane ile kasy dostał unit po wykupieniu sie kilku graczy. tak jak Morita wspomniał w temacie(o rekordzie z Warlocków) wojna nie ma sensu dopóki gra idzie na "AIM boty" badz są szpiedzy w seraph/kaz. Odnośnie Ciebie vilum, Wy nic nie zrobicie z takimi lv, ale może w przyszłości... good luck =]
pzdr, Marti
![]() Ostatnio edytowany przez Martinesz - 14-05-2006 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odnośnie Ciebie vilum Wy nic nie zrobicie z takimi lv, ale może w przyszłości... good luck =]
pzdr, Marti[/quote] Ja czekam na nowy server ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pzdr, Marti
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() czekam czekam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem ciekaw kiedy wyjdzie ten new server jak ktos wie moze napisac?:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie oplaca sie grac na titani bo Unity (Szwedzi) beda cie huntowali za nic jak zdobedziesz wysoki lvl itp zobacza kase u ciebie
![]() |
![]() |
![]() |