|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() siema mam pytanko
wiec chodzi mi o czar druida i sorcerera a więc summon kolega mi mówił moze sie mylił ze wszystkie potwory bede juz mógl summonowac na 27 lvl-u to prawda?? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2005
|
![]() Nie to nie prawda,i nie jest to takie trudne by to sprawdzic... sprawdz ile many trza na potfora i oblicz kalkulatorem jaki trzeba miec lvl zeby miec tyle i tyle many.. PROSTE??
Ps.hyba od29 lvl mozesz all summonowac :> |
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() Błąd rzeczowy - na 30 levelu będziesz mógł summonować wszystkie potwory, które da sie summonowac (a nie ogólnie "wszystkie"). Z takiej racji, iż dopiero na 30 levelu będziesz miał wystarczającą ilość many na danego potworka. Polecam tą tabelką - http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=summon
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 17-03-2006 o 14:02. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Dopiero na 25 lvlu będziesz mógł summonować potwory =]
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() Zgadzam się w 100% z Shinjixem.Po prostu po 30 lvl nie ma już nowych summonów
![]() W zasadzie to trochę spam,bo można przecież poszukać. |
![]() |