|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() To jest pismo do tworcow tibia.pl .
A mianowicie chcialbym zglosic sie jako moderator (mozecie mi dac ograniczone prawa na poczatek). Moze nie mam duzej ilosci wpisow na forum , ale za to znam sie dobrze na tibi . Moge wam pomoc w wielu kwestiach . Moze nawet jak nie moderator to cos w rodzaju tutora w tibi , poniewaz chce pomagac osoba nowo przybylum do swiata tibi . Czasem jak widze na forum pytania o najprostsze zeczy i respondy pod tytulem TY NOOBIE to mnie krew zalewa . Wiec chcialbym zebyscie rozwazyli moja propozycje i odpowiedzieli jak najszybciej . Dzieki za wysluchanie . Asha Trazi. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Przepraszam za bledy w pisowni
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() Moderator co postów edytowac nieumie
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() hyhy dobre,
ja ci powiem tak: Nawet niebędać modkiem nikt ci niebroni odpisywać w tematach i pomagać nowym ;P (bo jak napisałeś własnie dlatego chcesz być modkiem) Pozatym twoje szans ena moderatora wzrosną gdy sobie jednak napiszesz pare postów, a wiesz dlaczego? Bo wtedy inni zobaczą czy można ci powierzyć tak bardzo ważną prace modka ;P Inną poprostu musza cie poznać . |
![]() |
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Kagan powiedział właściwie wszystko. Ale udzielaj się, pokaż że byłbyś wart takiej posady
![]() Konkurs na moda - tak, to jest jedyna droga... tak BTW niedługo powinnien byc kolejny konkurs ![]() |
![]() |