![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Jest taka gra online na miniclipie, walki robotow.No i zrobilem robota, ale zawsze jak chce walczyc, są odliczane sekundy, i wychodzi mi do menu.Wie ktos o co chodzi? Prosze o szybką pomoc.
![]() Edit ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 14-05-2005 o 13:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Fajnie... -.- tylko czemu akurat zadajesz takie pytanei w dziale RPG... -.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Ummm... No bo chyba tu pisze sie o roznych grach mmorpg co? ;/ Jak zrobilem cos zle to mi to udowodnij ;/
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Ey RobotRage to jest rpg? lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() poprostu odzucali wyzwanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Raszyn
![]() ![]() |
![]() Witam.Ja tez mam problem z RobotRage ale bardzo inny!!A wiec tak wchodze do gry... laduje siee i....... i nic!!tylko wykakuje okienko z napisem:
Director Player Error This application requires an Xtra(Text)that either does not exist or failed to initialize properly.Please make sure the appropriate Xtras are in the Xtras folder(s). pomocy!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Znajomość angielskiego się kłania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a jak nie znasz to słowniczki angielsko-polskie albo wejdz na onet.pl i tam znajdz słownik i masz tlumacza proste a zarazem skuteczne
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |