![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Mam 10 lvl i skile 68/68 dzisiaj zamowilem pacc przez tibie pl i do czasu az przyjdzie bede skilowal ale dylemat tkwi w tym :
Gdy przyjdzie pacc to wbije fast 20 lvl i ide na deserta po 10k mam na ten moment 10k w dp czyli razem 20k na swiecie ktorym gram 20k kosztuje dragon lance (trenie w axe) i tu mam pytanie Czy kupis DLa czy moze promocje na elite knighta?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kup shielda + fa i uzbieraj na mino kase na reszte eq. Jeśli koniecznie lanca/promo to lanca, szybko się z nią expi.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom..... tez radzilbym kupic naprzyklad crown shield i fire axe... pozniej kasa na promocje a na koncu dragon lance.... ale jesli juz miedzy te 2 rzeczy to.. kupisz d-lance to moze Ci wypasc.... bo narazie maly lvl wiec noob pk beda atakowac... i byc moze wypasc... ale jak zobacza ze masz promocje to moga pomyslec ze bogaty jak na takim lvl pacc i tez atakowac beda ale z drugiej strony moga pomyslec ze to second char i nie beda atakowac..... dobra... niewazne.. jak z tych dwoch to ja bym proponowal d-lance.... wtedy szybko exp i kase zbieraj na shiel lepszy i fa i promo.... ;]]]
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm ... promo u knighta sie nie oplaca wlasciwie u knighta to najwiecej promo daje to daje napsi elite knight i szybciej rosnące hp to tak na boku jesli musialbys kupowac cos to bym ci radzil d lance chociaz moze spasc szybki exp a na twoich skilach mozesz zadawac masakryczne hity jak na twoj lvl (80-150+-)
D-lance ale tak jak up najlepiej f-axe i jaksi shield jesli nei c-shield to chociaż dragon |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Na 20 levelu i tak nie poexpisz na niczym, czego nie zabijesz bez problemow z FA + tarcza ..
Zarobisz - kupisz promo, a na koniec lance ( jak bedzie potrzebna ).
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
|
![]() lepsze lance, z nim exp = kasie = promocja
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Z czystej ciekawości zapytam: Jak zrobiłeś skille 68/68 na 10 lvlu? Bardzo mnie to intryguje
![]()
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() ja wprawdzie nie gram knightem ale odpuscil bym sobie eq narazie i kupil jaknajszybciej promocje. czemu ? bo kupujesz promocje tracisz duzo mnie podczas smierci, to raz. po drugie najlepszy czar blokera czyli challange, to dwa. a po trzecie, szybsza regeneracja zycia to jednak jest cos...
ja gram druidem. jak tylko nabilem 20 lvl i uzbieralem te 20k szybciutko kupilem pacca. pierwszego dnia bylem juz elder. i to byl chyba najlepszy wybor w calej mojej grze zreszta zaloze sie ze chcesz miec wpisane "elite" :> |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj: