|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mimo to że ten druid używał makra ten palek się zbłaźnił.
Czekam na wasze opinie. Jak wy uwazacie? http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5818 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() Kolejna proba hacka?? Wystarczylo zeby ktos podlapal monta na wcisniecie keyloga na tibiacams a reszta rzuci sie za nim z wlasnym shitem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 70+
Skille: 85+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() LoL!! Zaden keylogger skanowalem 2 razy plik czysty milego ogladania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() HAHA, Gratz dla druida, nawet fajny loot. Szkoda ze niedal rady ubic tego sorca ;] I zal postaci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Szkoda ,że pall się nie leczył
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Kyra
|
![]() Fajny filmik ;] szkoda, że tego sorca nie dal rady pojechać ;] ale i tak GZ
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Imię: Tyraael Deathbringer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Champions of Olymp
Świat: Galana
Poziom: 91
Skille: 87/82
Poziom mag.: 6
|
![]() To chyba jeden z najlepszych a na pewno najsmieszniejszych pk filmikow jakie widzialem. Ten palek to poprostu zenada- "Polacy gora....." A co do aimbota to sam nie wiem, sam powiedzial :"[...] my macro doesnt work"
Jeszcze raz gratz dla tego pana! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Ludu nauczcie się odróżniać macro od aimbota.
Heheh ten palek to masta w PvP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Profesja: Knight
|
![]() a ja wam powiem ze ten palek to mój kumpel... ciekawe jak wy byscie sie zachowali... z tej drag a z drugiej druid z aimbotem i dsem... byscie pewnie nie wiedzieli co robić... więc najpierw pomyslcie a potem piszcie
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() qwa to ja jestem ten swe mnie zabil qwa a wy sie ze mnei smiejecie!!!! ***ac swe a nie z polakow sie jeszcze smiac!!! koniec z tibia.pl ! retired!
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() to bylo po prostu smieszne... moze niemial otwartych uhow?? ale sam niewiem dla mnie to glupie
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Such an idiot z tego palka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() :OO Oczom nie wierzę... Pamiętam jak jeszcze niedawno przeglądałem jego foty na forum :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Białystok
Gildia: Jagiellonia Białystok
Świat: Eden
![]() |
![]() Buahahha nie no nie moge jakie lamerstwo ! Grałem kiedyś na Forterze i jeszcze za czasów kiedy Bezel miał 30 lvl to był lamerem, widać nic sie nie poprawil... Powiem jedno... dal ostro ciala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() po 1 nie mial otworzonych uhów
po 2 nie mial many po 3 zamknac te mordy bo wy nie jestescie lepsi
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Profesja: Knight
|
![]() po 4 astistan ma racje
po 5 był troche w szoku po 6 jak widzieliscie był przygotowany na dragi a nie na takiego druida z Sdkami po 7 prosze zamknąć temat bo to wkurza gdy twoi kumple sa obrażani ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() LOL
Ten typ schakował te postac chyba i se poszedl na faze popekowac a to co zrobil to masakra ![]() 21:12 You see Stana Chalkey (Level 45). He is an elder druid. He is Sun of the We Rise Again (Only for Drunken). To tez jakis mega boss musi być ![]() ![]() 21:16 You see Bezelowiec (Level 74). He is a royal paladin. He is God of the Revel (Broken Art). A to to juz mega wypas ![]() ![]() ![]() @up Nie pie***lcie ze kazdy ma zamknąć mordy,bo po to jest forum zeby sie wypowiadac.A to że sie ten pallek zachował jak noob to sami mozecie stwierdzic.Przecież to parodia....Całe miasto gania jednego 30 druta bo zabił 70 royala. OMG. ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więcej takich filmów ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bolexus - 20-02-2006 o 21:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Cytuj:
Skąd wiesz czy nie jesteśmy? Mów za siebie... 95 % graczy z tym levelem jest lepsze od tego błazna. Jak dla mnie gość jest skończony. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Świat: Fortera
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() dobra szmaciaze ... koniec na*******aniu po bezelu wqrwilem sie ! ...
juz widze co wy bysie zrobil swoim 25 levelowy Masta Charem ... N/c i c*** .. co teraz ? moze mial laga ... albo mu myszka nie dzialala <baterie wysiadly , szczura kabel przegryzl> myslicie ? ?? nie wy qrwa wolicie na*******ac bzdety o tym jaki on qrwa zly i nie dobry bo sie nie uchal ... on nie jezdzi na aim boci i nie ma pod klawiszem "suck my balls " uha ustawonego ... wiec morda nooby ... co do bp kazdemu sie zdaza ... ja wiem jak na gl mnie bilo 3 kolesi to nie wiedzialm jak sie manasow uzywa ... -.- wiec morda w kubel i s*******ac do piaskownic ... aff ... ale lejo go roz***al to sie liczy ![]()
BZDURA !!!! Ostatnio edytowany przez Sir Pagon - 20-02-2006 o 22:24. Powód: *******one literowki |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Astistan i Sir Pagon
Prosze o niewyzywanie innych użytkowników dopóki wy nie pojawiliście się w tym temacie wszystko było dobrze. |
![]() |
![]() |