|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
![]() Pewnie wielu z was już go oglądało, ale nie znalazłem w tym dziale więc daje
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5463 Od siebie dodam, że to jeden z nielicznych filmów, które ogląda się od początku do samego końca bez przyspieszenia. Zresztą, zobaczcie sami ![]() Aha i zapomniałem jeszcze dodać, żebyście czytali guild chat ![]() Ostatnio edytowany przez Rapidos - 12-02-2006 o 00:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Piekny film. Swietne zgranie. Tutaj fragi zdobyte przez Del'Toro
![]() Dziewka: Feb 11 2006, 13:38:46 CET Killed at Level 94 by Helixiz and by Lucalo Galad Damodred: Feb 11 2006, 13:44:02 CET Killed at Level 119 by Xefar and by Bapupa Sazeza: Feb 11 2006, 14:01:59 CET Killed at Level 134 by Bapupa and by Zulio Tharwyn: Feb 11 2006, 14:02:54 CET Killed at Level 105 by Bapupa and by Funosi Isauldur Warrior: Feb 11 2006, 13:47:50 CET Killed at Level 132 by Bapupa and by Helixiz Lord Alister: Feb 11 2006, 14:03:46 CET Killed at Level 124 by Funosi and by Godkiller Bhaal Lord Schizo: Feb 11 2006, 14:01:09 CET Killed at Level 134 by Bapupa and by Diego Del'Toro Lyan: Feb 11 2006, 13:53:05 CET Killed at Level 102 by Funosi Nibbor hanespel: Feb 11 2006, 14:05:20 CET Killed at Level 109 by Funosi and by Mediota Del'Toro Texaxo: Feb 11 2006, 14:06:27 CET Killed at Level 140 by Histan and by Godkiller Bhaal Rywin Gates: Feb 11 2006, 13:35:26 CET Killed at Level 95 by Funosi Lord Samo: Feb 11 2006, 14:02:36 CET Killed at Level 95 by Bapupa and by Darmico Spazzm: Feb 11 2006, 14:04:23 CET Killed at Level 95 by Funosi and by Mediota Del'Toro Ładnie ich powymiatali xD w przeciagu ~20 minut pol Light-a wytlukli :S Del'Toro roXor, frag za fragiem, naprawde swietny film pokazujacy ze Del'Toro sa najlepsi w calej tibi w wojnach |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom filmik fajny hehe
![]() Szkoda mi trochę panów z Light, ale zastanawiam się jak oni sie tam dostali w tego trapa. Polecam filmik, warto ściągnąc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Taa,dobry film dobrze ze athaniel nie padl ale szkoda naszych troszku ;/
"Nobody will ever need more than 640Kb RAM!" -- Bill Gates, 1981 "Windows 95 needs at least 8 Mb RAM." -- Bill Gates, 1996 "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci... Cytuj: <rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb? <cAnz> You have not enough mana" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Początkujący
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() @Izull
Może nie widziałeś, ale na początku panowie z Light bili Funosiego. To właśnie on ich tam 'zlurował'. Najśmieszniejsze jest to, że chłopak grający Galadem Damodredem mówił innym graczom z Light, że to prawdopodobnie jest trap. Mimo to gracze z Light i tak tam poszli. Cóż, bywa. Ogólnie, co do filmu, jest bardzo fajny, z przyjemnością go oglądałem. Najbardziej mi się podobało, że Mediota z kimś tam jeszcze posprzątali wszystko po fakcie; "Przyszli, zrobili co trzeba i po sobie posprzątali" <- sam to wymyśliłem ![]() Według mnie samo Light miało duże szanse wydostać się z tego trapa. Gracza o imieniu Hiwulozx kilka razy doprowadzili do yellow hp. Galad nawet wydostał się na zewnątrz. Fakt faktem, nie pożył długo, ale był blisko ![]() Po filmiku stwierdziłem, że gracze z Light byli nieco oszołomieni i nie wiedzieli co zrobić (w późniejszej części filmiku, jak już dużo osób z Light przyglądała się z bliska podłodze w cyclopolis, stali i czekali, aż PZ im zniknie), zamiast bić dalej pana Funosiego. Co tu dużo mówić, DALI CIAŁA. No cóż, ja bym pewnie lepiej nie zrobił i jestem mocny w gębie, a w grze jestem cipka, bywa~. Pozdrawiam, LK
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: ~50
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Film dobry
![]() ![]() ![]() Popieram wszystkich tylko nie polaków nawed rodakowi teraz nie mozna zaufac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() film moze byc
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() MArtwi mnie ze soze i xoheka pomogli del'toro nawet jak light mial by przegrac to i tak nie byli by "Zdrajcami" ja nie mam nic ogólnie teraz do del'toro ale to byli kiedys najwieksi pa na isarce co 2 dni byly ich akcje w carlkin na kogos ze ma placic Bapupie to zostało widac jak ubil caly basnhe team 2 miechy temu gdzies ;/////
I szkoda ze athaniel i Hya'~~ nie byli w trapie tam z light'em oni by im bardzo pomogli I nie wiem zupełnie jak Rynwin Gates mógł dac sie zsolowac funosiemu :|
"Nobody will ever need more than 640Kb RAM!" -- Bill Gates, 1981 "Windows 95 needs at least 8 Mb RAM." -- Bill Gates, 1996 "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci... Cytuj: <rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb? <cAnz> You have not enough mana" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arashis
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
wybacz ale Light nie potrafi wykorzystac nawet swojej przewagi a to o czymś świadczy... Cytuj:
No i niewidomy bo hya i athaniel tam byli.... Tylko że potem uciekli jak dostali pare SD
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
|
![]() Fajny film DT wybilo co do 1 z Light
![]() Mediota Del'Toro: PL? ___________________ Wszystko ma swoje Priortyety ale dlaczego są w nim dupy i kobiety? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda, że miałem haka i nie gram już na Isarze z chęcią bym wszedł do Light(ciekawe czy mnie wogóle pamietają
![]()
Come along follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark that we need to proceed Carry on, give me hope, give me strength Come with me and I won't steer you wrong Put your faith and your trust as I guide us through the fog To the light at the end of the tunnel We gonna fight, we gonna charge, we gonna stomp, we gonna march Through the swamp, we gonna mosh through the marsh Take us right through the doors |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Bapupa był zarąbisty. Ułamek sekundy, a już by nie żył.
![]() A ja tam w tłoku ujrzałem jakiegoś zabłąkanego nooba (na Cyclopy sobie biedak, przyszedł), który od razu dostał SD w głowę i zginął. ![]() Taktyka Del'Toro z "liczeniem" była znakomita. Po kolei wybijano kolejnych liderów wrogiej gildii, osłabiając znacznie jej siłę. Film pierwszorzędny. Uznanie dla autora, Helixiza. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Alister
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Damage Inc
Poziom: 159
Skille: 104/75
Poziom mag.: 23
|
![]() no bapupa mial farta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
|
![]() Rywin Gates, pieknie padl, ogolnie caly fim pokazuje co del'toro potrafi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Swietny filmik !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Lokacja: HeLL
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radosny
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 27
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() grr kocham filmy z tibia.de ...love<3
przestancie dawac filmy z tibia.de bo to nudne jest-.-'' po jakims czasie przestane tu zagladac bo wszystko bedzie na tibia.de
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Chłopaki straszna masakre wam zrobili szkoda troche
![]() ![]() |
![]() |
![]() |