|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
|
![]() Niesprawdzałem czy to plagiat poprostu wpadł pomysł i tyle więnc jak plagiat to mi mówcie no a więc
idiotyczny prolog ;/ str1 część1 fajna ![]() coś sie dzieje w nicości ![]() ![]() o.0 ![]() ![]() ale go wciągneło ;d ![]() sam niebęndzie all robił nie ;p? ![]() dobranoc ![]() ![]() przepraszam all za ortografie ![]() to mój drógi fake ale pierwszy w ktorym korzystam z tibia.spr i z converter więc prosze o wyrozumiałość ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bini - 01-04-2006 o 16:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() plagiat
avager już tworzył taki fake a z resztą nie tylko on przypomina mi to jeden z fake -.-
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: SK Collective
Stan: Niegrający
|
![]() @topic
Obsmarkane w kosmos. Juz normalnie nie mam siły wytykać tego błędu. Nie pisze sie : noob says: mam na imie noob tylko: noob says: mam na imie noob @Drakon First Jesteś d-e-b-i-l-e-m. Plagiat to całkowite skopiowanie pracy przez innego uzytkownika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale już było takich faków. Chyba ze 20.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Lokacja: Trzebień
Stan: Tutor
Imię: Wenhilior
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sunrise Team skasowana
Świat: Furora
Poziom: 11
Skille: 10/20
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() chce być jednym bezzimnym czy jak on się nazywa??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() tfoia ordograwja mje zabia...
Nie będę się rozpisywał bo niema co... DNO! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() dlatego ze to dno bylo robie nowa część która będzie całkiem inna ![]() acz kolwiek bendzie miała troszke czegos z tej części Ostatnio edytowany przez Bini - 01-04-2006 o 16:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Cytuj:
Byyyło już tyle tego. NCrash takie coś robił, Elevo, Avager... DYNYO
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buuu idz do domu.Zajmis sie czym innym aniez ajmuj sie fakami.D.N.O przez duże T i to pamietaj jestes z faka a niez gothica za ta obraze ze ktos tak wielki mial by byc w tfoim fejku mnie dobiło(jakby ktos niewiedzał jestem fanatykiem gothica) sie rospisałem chciałem napisać jakoś głupio ale nie wyszło.Wiendz pżezdań robici fejki bó ni ómisz.Cya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
pozatym plagian to niemusi być całkowite skopiowanie
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() UWAGA część1 ta jest fajna zmieniona fabuła teraz prosze dobre oceny
![]() idzie sobie farmer 1000lat po pierwszej części ![]() nadal farmer (ty koles so piszesz biale napisy! przepraszam za błąd tylko tyle?) ![]() zaczeła sie gadanina ![]() ![]() wyruszyli ![]() ![]() i dotari do celu ![]() ![]() c.d.n. jak ta wam sie niespodoba to sie poddaje błagam niezwracajcie uwagi na orte ![]() ps:na tibia.org.pl sie podoba a wam nie nierozumiem ..... robicie za dobre fake i macie zaduży standart -.- Ostatnio edytowany przez Bini - 02-04-2006 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() zacytuje gościa który tak sie kiedyś do mnie wyraził
TY SIE LEPIEJ POBAW KAMYKAMI to jest do niczego kolejny sup hero po plagiacie dajesz jakieś pierdoł
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
z kąd wiesz że niepadnie i ktos inny bendzie głównym? @drakon frist: -.- nooo nie niekapuje czemu wam sie niepodoba a niezbluzgam bo twoj fake jest dobry u ciebie jest gropka głównych bohaterów a ja napisałem że jest herosem i nic wiencej! a nie ze jest głównym @przemciozemciu: znowu musze podkreślić MUWCIE CZY WYKONANIE DOBRE A NIE FABUłA OK? Ostatnio edytowany przez Bini - 01-04-2006 o 19:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() bo napisałeś to głowny bohater
![]() pewnei zaraz wejdziesz i zbluzgasz mój fake ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() @Koko$
czytales regulamin -.- niemozna obrazac innych -.- @Topic Takich tematow bylo juz ze 20 -.- a ten z nich najgorszy narazie ![]() Cienki!! @Norah Barraktu tez taki zrobil ![]() zapomniales dodac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Powiem tyle... DAJ SOBIE SPOKÓJ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() zgadzam sie z krisem
![]() P.S. lepiej sie pobaw w robienie kreskówek ![]()
![]() |
![]() |